Felkészülés: kikapott török ellenfelétől a PMFC - videó

Vágólapra másolva!
2012.07.16. 21:49
Ausztriában rendezett felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC a török élvonalbeli Bursasportól.

A pécsiek honlapjának beszámolója szerint, az első félidőben nem találta a ritmust a PMFC – lesállás miatt a bíró nem adott meg egy pécsi gólt –, a második játékrészben azonban hiába pörgött fel a Supka-legénység, négy nagy lehetőséget is elhibáztak, így maradt a 2 gólos török előny a végéig.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bad Tatzmanndorf (Ausztria)
PMFC–BURSASPOR (török I. osztály) 0–2 (0–2)
PMFC: Sánta – Fodor, Polák, Krejci (Causic), Katona – Horváth Zs. (Wittrédi), Horváth A. (Okoronkwo), Uzoma, Zeljkovic (Fröhlich) – Szatmári (Nagy O.), Harsányi (Városi). Vezetőedző: Supka Attila.
DIBUSZ DÉNES BLOGJA
"A mai napon Ausztriában játszottunk felkészülési mérkőzést a török élvonalbeli Bursaspor együttese ellen. Az ellenfél kezdte jobban a találkozót, és egy beadást követően meg is szerezték a vezetést. A gól után kiegyenlítetté vált a játék, előttünk is adódtak helyzetek,melyekből könnyen összejöhetett volna az egyenlítés. A félidő végén azonban a törökök növelték az előnyüket egy fejes góllal. Néhány csere mindkét oldalon történt, de ez a játék képén nem változtatott, hiszen a törökök magabiztosan fociztak, ám nem mondható, hogy komoly fölényben lettek volna. A második félidő kevesebb helyzetet hozott,azonban így is volt komoly lehetőségünk a szépítésre. Mivel a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak, így az eredmény már nem változott. A következő mérkőzésre szerdán kerül sor a Hapoel Tel-Aviv ellen, ahol remélhetőleg már játszhatnak néhányan azok közül, akik a mai összecsapást kisebb sérülés miatt kihagyták."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik