Felkészülés: későn ébredt az Újpest, nagy volt a hátránya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.21. 19:58
Az Újpest labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett az osztrák másodosztály legutóbbi bajnokától, a St. Pöltentől az ausztriai Ybbsitzben.

„A St. Pölten a legutóbbi idényben megnyerte a másodosztályt, így az ősszel induló osztrák bajnokságban már az élvonalban fog szerepelni, ez a tény bizonyítja, hogy igen jó csapatról beszélünk – nyilatkozta az Újpestet irányító Nebojsa Vignjevics a klub honlapjának. – Nálunk ma több lehetőséget kaptak a fiatal játékosok, hogy kicsit érezzék és szokják az igazi mérkőzés lendületét, hangulatát. A mostani csapatunk legerősebb játékosai az utolsó harminc percben léptek pályára, ez idő alatt két gólt szereztek, valamint számtalan helyzetet alakítottak ki. A felkészülés jelen pillanatában elégedett vagyok a csapat teljesítményével.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ST. PÖLTEN (osztrák)–ÚJPEST FC 3–2 (1–0)
ÚJPEST:
Kovács Z. – Szűcs K., Knap, Pávkovics, Fék – Windecker, Nagy G. – Lázok, Virág Sz., Gere Z. – Tóth P. Csereként pályára lépett: Balajcza, Nagy T., Mohl, Kecskés Á., Angelov, Szankovics, Andrics, Diarra, Balázs B., Bardhi, Filkor
G:
Thürauer, Mader, Segovia, ill. Mohl, Andrics

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik