Felkészülés: Halmosi gólja csak a döntetlenhez volt elég az Ostrava ellen

Vágólapra másolva!
2012.01.22. 19:21
Címkék
A Haladás labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a cseh első osztályú Banik Ostravával. A szombathelyiek találatát Halmosi Péter szerezte.

A haladas.hu beszámolója szerint a találkozó első félidejében a magyar csapatnak akadt több helyzete, ezek egy kivételével kimaradtak. A 30. percben labdavesztés után Gregus 20 méterről, a kint álló Rózsa felett a hálóba ívelt (0–1). A 38. percben szép támadás végén egyenlített a Haladás: Schimmer jobb oldali beadását a balösszekötő helyén érkező Halmosi Péter lekezelte, majd öt méterről a bal sarokba bombázott (1–1). A második félidőben a Haladás uralta a játékot, volt egy-két szép támadás, de nagyobb gólhelyzetbe nem tudott kerülni.

A Haladás legközelebb január 25-én, szerdán 15 órakor Siófokon a Pécsi MFC ellen játszik – ide Artner Tamás kíséri el a fiúkat. Ugyanezen a napon 15 órai kezdettel Horvátországban, Varazsdon, a Varteks Varazdin ellen meccsel a csapat másik része – itt Jagodics Zoltán irányítja majd a játékosokat.haladas.hu beszámolója szerint a találkozó első félidejében a magyar csapatnak akadt több helyzete, ezek egy kivételével kimaradtak. A 30. percben labdavesztés után Gregus 20 méterről, a kint álló Rózsa felett a hálóba ívelt (0–1). A 38. percben szép támadás végén egyenlített a Haladás: Schimmer jobb oldali beadását a balösszekötő helyén érkező Halmosi Péter lekezelte, majd öt méterről a bal sarokba bombázott (1–1). A második félidőben a Haladás uralta a játékot, volt egy-két szép támadás, de nagyobb gólhelyzetbe nem tudott kerülni.

A Haladás legközelebb január 25-én, szerdán 15 órakor Siófokon a Pécsi MFC ellen játszik – ide Artner Tamás kíséri el a fiúkat. Ugyanezen a napon 15 órai kezdettel Horvátországban, Varazsdon, a Varteks Varazdin ellen meccsel a csapat másik része – itt Jagodics Zoltán irányítja majd a játékosokat.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Haladás–Banik Ostrava (cseh) 1–1 (1–1)
A Haladás összeállítása: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Devecseri (Jagodics, a szünetben), Tóth P. – Rajos, Nagy G., Halmosi – Vujovics, Kenesei K. (Oross, 28.), Sipos. A 60. perctől: Mursits – Búrány, Guzmics, Jagodics, Farkas – Szakály, Iszlai – Skriba, Ugrai, Gyurján – Vujovics.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik