Felkészülés: győzelemmel kezdte a nyarat a Honvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.22. 19:04
Szombat délután lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a Budapest Honvéd labdarúgócsapata. A honvedfc.hu beszámolója szerint a kispestiek magabiztos győzelmet arattak a felvidéki rimaszombatiak ellen. A kispestieknél számos utánpótláskorú, illetve a tavasszal főleg az NB II-ben szerepelt játékos (Canzian, Lőrinczy, a Bobál testéverek, Celestin, Pantovics, Holender, Kozma) kapott lehetőséget.

A Honvéd hivatalos honlapjának tudósítása szerint a kispestiek a 15. percben egy Holender–Délczeg akció után szereztek vezetést: az ifjú támadó erőszakos labdaszerzés után találta meg beadásával a centert, aki 13 méterről lőtt a léc alá. Délczeg a szünetig megduplázhatta volna góljai számát, de hiába cselezte ki a kapust, kiszorított helyzetből rontott.

A fordulás (és „sorcsere”) után Bobál Gergely fejese akadt kis híján be, a 60. percben pedig Vernes Richárd növelte a kispesti előnyt, 12 méterről a hosszú sarokba lőve. A slusszpoén a 90. percben a felnőttek között első meccsét játszó, és rögtön betaláló Kozma Richárdé volt – a Honvéd simán nyert, úgy, hogy tizenhárom Bp. Honvéd-MFA akadémistát küldött a pályára.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BP HONVÉD–RIMAVSKÁ SOBOTA (szlovákiai, II.) 3–0
(1–0)
Bozsik-stadion, 300 néző. Vezette: Szőts (Butkai, Kovács II)
HONVÉD. 1. félidő: Kemenes – Lovric, Ignjatovics, Bobál D., Canzian – Zsivanovics, Lőrinczy, Mensah, Holender – Délczeg, Diaby. 2. félidő: Czuczi – Botka, Tandia, Celestin, Alcibiade – Nagy K. (Pantovics), Nagy G., Csábi, Vernes – Erdélyi (Kozma R.), Bobál G. Vezetőedző: Marco Rossi
Gólszerző: Délczeg, Vernes, Kozma R.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik