Felkészülés: góllal debütált a Loki kameruni középpályása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.21. 14:00
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC két felkészülési mérkőzést is játszott szombaton, a gárda előbb 1–0-ra legyőzte a klub második számú csapatát, a DVSC-DEAC-ot, majd a DVSC-DEAC és az U19-es csapatból összeállított együttes ellen 3–1-re nyert – tudatta a dvsc.hu.
Horváth Zsolt betegség, Könyves Norbert kisebb sérülés miatt nem lépett pályára, szerepet kapott ugyanakkor a Grasshoppers-nevelés, Frank Feltscher, aki próbajátékon van a Lokinál.A Debreceni Labdarúgó Akadémia műfüves pályáján rendezett első mérkőzést a felnőttcsapat 1–0-ra nyerte meg. A gólt Chuka szerezte, aki becselezte magát három játékos között, majd 12 méterről a jobb alsóba gurított – olvasható a klub honlapján. A második mérkőzésen a kis Loki szerzett vezetést: Varga Kevin több embert is kicselezve tört be a 16-oson belülre, majd a balösszekötő helyéről a hosszúba lőtt. Egy perccel később Tőzsér Dániel 11-es góljával egyenlített az első csapat. A második játékrészben az új érkező Justin Mengolo révén átvette a vezetést a nagy Loki, a kameruni középpályás balról, 10 méterről passzolta be a labdát a jobb sarokba. A végeredményt Takács Tamás állította be, aki Völgyi beadását rúgta a kapuba.

FELKÉSZÜLÉS
DVSC–DVSC-DEAC 1–0 (1–0)
Debrecen-Pallag.
DVSC: Danilovics – Jovanovic, Szatmári, Mészáros, Ferenczi – Feltscher, Szekulics, Filip, Nagy K. – Chuka, Holman
DVSC-DEAC: Kovács P. – Gafouroglou, Koval, Vincze, Barna – Kusnyír, Virág, Kozák, Dobi (Nagy B.), Pap Zs. – Bíró P.
Gól: Chuka

DVSC–DVSC-DEAC, U19 vegyes 3–1 (1–1)
Debrecen-Pallag.
DVSC: Verpecz – Nagy Z., Szilvási, Brkovics, Völgyi – Bereczki (Sütő), Tőzsér, Csősz, Mengolo – Takács T., Kerekes
DVSC vegyes: Krajcsi (Hajkó) - Tóth M. (Kocsis), Bencze, Újvárosi, Mócsán – Szabó J., Fenyőfalvi – Bucz (Tóth E.), Varga K., Kóródi – Tonhaizer (Bencze)
Gól: Tőzsér (11-esből), Mengolo, Takács T., illetve Varga K.
Forrás: dvsc.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik