Felkészülés: eszéki vereséggel nyitott a PMFC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 21:48
Lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a PMFC labdarúgócsapata is: a pécsiek a horvátországi Eszékre látogattak, és 1–0-s vereséget szenvedtek a házigazdától.

A pécsieknél szerepelt az új szerzemények közül a Haladástól érkező Gőcze Gergő, valamint az MTK mezét piros-feketére cserélő Rácz Ferenc, és szerepet kapott a klub több kiszemeltje (a kozármislenyi Fellai József és Daniel Romic, a tavasszal Szolnokon szereplő Szepessy Róbert, illetve a legutóbb az Újpest kötelékébe tartozó Jónás Dávid) is.

A kevés lehetőséget hozó első játékrészt követően az eszékiek a második félidőben aktívabbak voltak, Dibusz Dénesnek többször védeni kellett, illetve a 73. percben a kapufa is a pécsi kapus segítségére sietett. A szerencse elpártolt azonban a PMFC-től a 89. percben, Dibusz és Jónás összefutott, Barisic fejese a védőt érintve jutott a kapuba – az Osijek ezzel a találattal el is döntötte a mérkőzést.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK Osijek (horvát)–PMFC 1–0
(0–0)
Eszék 100 néző. V: Kotka
PMFC 1. félidő:
Gőcze – Fodor F., Romic, Fellai, Uzoma – Nagy J., Koller, Márkvárt – Városi, Szatmári L. – Grumics. 2. félidő: Dibusz – Lázár P., Lantos L., Balogh B., Jónás – Horváth A., Kővári (Rácz F.) Fröhlich – Beke, Wittrédi – Szepessy R.
G: Barisic (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik