Felkészülés: az újpesti csatár betalált, a Haladás kikapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.28. 12:59
A Haladás labdarúgócsapata a 25. percben már 2–0-ra vezetett az Újpestről érkező próbajátékos, Zamostny Balázs góljával a szlovák élvonalbeli Nagyszombat elleni felkészülési meccsen, de végül 3–2-es vereséget szenvedett.

A Haladás az első félidőben saját nevelésű fiatalokkal állt fel a Spartak Trnava elleni hazai felkészülési meccsre, illetve helyet kapott az együttesben az Újpestről érkező próbajátékos, Zamostny Balázs is.

A szombathelyi fiatalok remekül kezdtek, ugyanis a 18. percben Tihanyi Olivér emelésével megszerezte a vezetést, majd Zamostny Balázs lőtt egy kapusról kipattanó labdát az üres kapuba – derül ki a szombathelyi klub hivatalos honlapjának tudósításából.

A szünet előtt a Haladás még kihagyott egy tizenegyest, a büntetőt kiharcoló Gyurján Bence lövését védte a kapus.

A második félidőben beálltak a Haladásba a rutinosabb játékosok, és lehetőséget kapott a Pécsről igazolt Városi Viktor is, ám Halmosi Péterék pályára lépése nem párosult jó játékkal. A vendégek ugyanis fordítani tudtak, és 3–2-re győztek.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HALADÁS–SPARTAK TRNAVA (szlovákiai) 2–3

Szombathely, 200 néző. Vezette: Bognár

HALADÁS, I. félidő: Gyürü – Angyal (Füredi, 27.), Zsirai, Jagodics M., Farkas M. – Jancsó, Szakály A., Gyurján B. – Rácz, Tihanyi, Zamostny. II. félidő: Gyürü (Gyurján M., 60.) – Schimmer, Dvorschák, Fehér Z., Devecseri – Simon Á., Iszlai – Városi, Szakály A., Halmosi – Radó. Vezetőedző: Artner Tamás.

Gólszerzők: Tihanyi O. (18.), Zamostny (25.), ill. Mikovic (32.), Spalek (67., 87.)
Forrás: vaol.hu/haladas

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik