Felkészülés: az Újpest ikszelt a Siófokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.08. 13:10
null
Siófoki részről Elek Bence egyenlített az Újpest ellen (Fotó: BFC Siófok Facebook)
Az NB I-es Újpest labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen döntetlent (1–1) játszott a másodosztályú Siófokkal.

 

Az újpestiek Facebook-oldalán olvasható tudósítás szerint a kezdés után mezőnyfölényben játszott az Újpest, a lilák szereztek les miatt jogosan érvénytelenített gólt, volt veszélyes lövésük, de a siófoki kapu nem forgott állandó veszélyben. A vendégek fél óra elteltével tértek magukhoz, de a szünet előtti hajrá már ismét az újpestieké volt. A 63. percben Souleymane Diarra egyéni megmozdulás végén juttatta vezetéshez a lilákat, majd Mihajlo Perovics hagyott ki ziccert. Nem sokáig vezettek az újpestiek: a 70. percben Elek Bence egyenlített siófoki részről.

„A mérkőzés elérte a célját, sok olyan játékos kapott ma lehetőséget, aki korábban kevesebbet játszott, illetve több sérülésből visszatérő labdarúgó is kipróbálhatta magát éles helyzetben” – nyilatkozta a Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője az ujpestfc.hu-nak.

Az Újpest az élvonalban 11 fordulót követően 15 ponttal a hatodik helyen áll, a Siófok 12 forduló után 18 ponttal a kilencedik az NB II-ben.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ÚJPEST–SIÓFOK 1–1 (0–0)
ÚJPEST:
Kovács Z. – Nagy G. (Szűcs K., a szünetben), Heris (Knap), Pávkovics, Mohl – Windecker (Virágh Sz.) – Diallo (Németh G.), Andric, Balázs B. (S. Diarra, a szünetben), Balogh B. (Gere) – Lázok (Perovics).
SIÓFOK:
Filipánics – Szilágyi, Szalai V., Berde, Czingráber, Nagy D., Gál (Elek), Petneházi, Berki (Gréczi), Pendl, Kozma (Kovács D.).
G:
S. Diarra 63., ill. Elek B. 70.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik