Felkészülés: az MTK két góllal nyert a Kövesd ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 20:23
Az MTK labdarúgócsapata első nyári felkészülési mérkőzésén 3–1-re legyőzte a Mezőkövesdet Agárdon. A fővárosiaknál Hrepka Ádám duplázott, majd a kövesdiek gólja után Frank Richárd állította be a végeredményt.

A találkozó egyórás késéssel kezdődött, mert a Mezőkövesd busza problémákkal küszködött, így a másodosztályú csapat nem ért 17 órára a helyszínre.

Az MTK az első félidőben Hegedüs – Nagy, Kálnoki Kis, Vukmir, Hajdú – Vass Á., Pölöskei, Kanta J. – Horváth, Hrepka, Csiki összeállításban játszott, míg a másodikra Groppioni – Poór, Rodenbücher, Kelemen, Deutsch – Szántó, Halmai, Vass P., Frank, Ladányi és egy, az MTK honlapja által nem nevesített olasz próbajátékos futott ki. A Nemzeti Sport Online információi szerint a tesztelésre érkező itáliai futballista 19 éves és a Juventusban nevelkedett.

A Mezőkövesd felállása az első félidőben: Herceg – Hegedűs Cs., Velicky, Szeles T., Búrány – Hegedűs D., Takács P. – Molnár G., Kulcsár K., Márkus G. – Balajti. Míg a másodikban: Puporka – Szilvási, Szalai, Gévay, Hegedűs Cs. – Menyhért, Takács P. – Csirmaz, George, Bata Cs. – Olasz.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry 3–1
(2–0)
Agárd. V: Szőts
Gólszerzők: Hrepka (19., 21.), Frank (84.), ill. George (58.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik