Felkészülés: az első meccsen négyet lőtt a Paks a KTE-nek

Vágólapra másolva!
2012.07.04. 19:49
Címkék
A Paks labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén 4–1-re nyert a Kecskemét ellen. A két csapat közvetlenül a találkozó után újabb mecset játszik egymással.  

A Paks Kovács Milán fejes góljával szerzett vezetést a 12. percben, majd Cziráki Attila révén öt perccel később már kettővel ment Kis Károly együttese. Milan Csokics egy szögletet követően nem sokkal később szépíteni tudott, majd sokáig nem változott az eredmény.

A 66. percben Heffler Norbert jó 25 méteres szabadrúgása kötött ki a kecskeméti kapuban, majd tíz perccel később Csehi Tamás alakította ki a végeredményt.

A Kaposvár is pályára lépett kora este, és 1–1-es döntetlent játszott a horvát Cibalia Vinkovcival. A formálódó kaposvári együttes a 27. percben szerezte meg a vezetést Hegedűs Dávid góljával, a horvátok a mérkőzés hajrájában egyenlítettek. Igaz, ehhez kellett némi somogyi segítség is, ugyanis egy öngól alakította ki a végeredményt – írja a rakoczifc.hu.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
KECSKEMÉTI TE–MVM PAKS 1–4 (1–2)
KTE: Verebélyi – Polényi, Szabó Gy., Szénási, Mohl – Füle (Bridaric, 46.), Hegedűs Á. – Hegedűs A. (Hajnal 46.), Csokics (Csima, 56.), Bertus (Sáfár, 46.) – Máté
PAKS: Csernyánszki – Mészáros, Éger, Lakatos (Szalontai, 46.), Csehi – Cziráki Attila (Papp, 46.), Nagy I. (Hahn, 68.), Vári, Kovács M. (Feil, 68.) – Heffler N., Magasföldi (Bohner, 46.)
G.: Csokics 21.ill. Kovács M. 12., Cziráki 17,, Heffler N. 66., Csehi 77.
Cibalia Vinkovci (horvát)–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–1)
KAPOSVÁR, 1. félidő: Hajdúch – Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic, Kovács O., Hegedűs, Safaric, Horváth T., Balázs B., Oláh. A második félidőben pályárea léptek: Posza, Katona, Major, Jánvári, Bőle, Mustapha, Sedlak, Farkas P., Sándor I., Fenyvesi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik