Felkészülés: az Eger döntetlent játszott a Nyíregyházával

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 15:03
Az élvonalbeli Egri FC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen döntetlent játszott a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus ellen.

A Nyíregyháza a 14. percben szerzett vezetést, amikor Bajzát Péter beadását Nikon „El Maestro” Jevtics váltotta gólra, ám az egriek még az első játékrészben egyenlítettek, és a folytatásban nem is született több találat.

„Nagyon hasznos meccs volt, az Eger nagyon hajtott, mi pedig méltó partnerei voltunk. Igazságos döntetlen született, mindkét oldalon voltak lehetőségek. Jobbak voltunk mint szombaton, elégedett vagyok a játékosokkal, különösen Minczér és Djurovics játéka tetszett. Bárányos kisebb húzódást szenvedett, így a 24. percben lecseréltem, de nem komoly a gond, inkább megelőzés céljából változtattunk. Szombaton már Nikolics és Patály is pályára léphet, és több lehetőséget kapnak azok is, akik most kevesebbet játszottak” – mondta Brekk János, a Nyíregyháza szakmai igazgatója a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
EGRI FC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1–1
(1–1)
Eger, 50 néző. V: Ducsai
EGER: Sztankó – Balog Zs., Kovács G., Mecsinovics, Vukomanovics – Cs. Pavicsevics – Albert Á. (Kabele), Dobrics, Farkas Á. – Németh N. (Szabó B.), Horváth Z. (Pavlov)
NYÍREGYHÁZA: Balogh J. – Bodnár, Djurovics, Korolovszky (Ambrusz), Úr (Dajka) – Jevtics, Minczér, Bárányos (Reznek), Pákolicz – Csorba, Bajzát
G: Horváth Z., ill. Jevtics

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik