Felkészülés: a Siófok 1-0-ra legyőzte NB II-es ellenfelét

Vágólapra másolva!
2012.01.25. 15:09
Címkék
A Siófok NB I-es labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Veszprémet a mai felkészülési mérkőzésen.

A Siófok színeiben pályára lépett három új szerzemény (Ribánszki László, Nagy István, Simon Attila), valamint a paksi Tamási Gábor, az NB III-as csapatból Balogh Tamás és egy próbajátékos, az ősszel az NB II-es Szigetszentmiklósi TK-ban három bajnokin pályára lépő, egy gólt szerző Krómer Patrik – tudósít a siófokiak hivatalos honlapja, a bfc-siofok.hu.

Hosszú kihagyás után Kanta Szabolcs is játéklehetőséget kapott, sérüléséből felépülve hasznára volt a csapatának. Szerepe volt a meccs egyetlen góljában is: Bojan Bozsovics az ő átadásából volt eredményes – igaz, Kádár kapus hibája is kellett ahhoz, hogy a labda a hálóba guruljon.

A következő mérkőzésen (szombaton 13 órakor) a siófokiak a Vácot fogadják.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SIÓFOK–VESZPRÉM FC 1–0 (1–0)
Siófok, 50 néző. Vezette: Pákász
SIÓFOK: Ribánszki (Milinte) – Mogyorósi (Balogh T.), Fehér Zs., Lengyel D., Pécseli (Fejes) – Bozsovics (Lattenstein), Horváth A. (Tamási G.), Kanta Sz. (Kecskés), Melczer – Nagy I. (Krómer), Sowunmi (Simon A.)
VESZPRÉM: Kádár (Varga Zs.) – Garai, Hegedűs Gy., Császár, Bosnjak – Nikolin, Molnár Z. (Ihász P.), Hevesi-Tóth (Farkas L.), Leitold (Czvetkó) – Thiago, Bali
Gólszerző: Bozsovics

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik