Felkészülés: a KTE Tököli duplájával verte meg szlovén ellenfelét

Vágólapra másolva!
2011.01.29. 16:32
Címkék
A szlovén élvonalban szereplő Primorjét is legyőzte a horvátországi Novigradban edzőtáborozó KTE-Ereco labdarúgócsapata a ma délután rendezett felkészülési mérkőzésen.

A delmagyar.hu beszámolója szerint a kecskeméti csapat 2–0-ra nyert, mindkét gólt Tököli Attila szerezte az első félidőben.delmagyar.hu beszámolója szerint a kecskeméti csapat 2–0-ra nyert, mindkét gólt Tököli Attila szerezte az első félidőben.

A KTE-Ereco keretének másik fele délelőtt lépett pályára, és az ötgólos Simon Attila vezérletével 7–2-re győzött a horvát harmadosztályú Medulin ellen.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Rózsa Pál, a KTE-Ereco többségi tulajdonosa is, aki a lefújást követően értékelte a klub hivatalos honlapján a mai két találkozón látottakat.

„A mai két mérkőzés nagyon fontos szakasza volt a felkészülésnek, hiszen két teljes csapattal, gyakorlatilag cserék nélkül játszottuk ezeket végig, igazi meccsszituációt alakítva ki. Az első mérkőzés – azzal együtt, hogy az ellenfél szerényebb képességű csapat volt – sok pozitívumot hozott. Annak ellenére, hogy több góllal is vezettünk, végig hajtottunk, rúgtunk hét gólt, és kialakítottunk még egy halom helyzetet is. A délutáni teljesen más mérkőzés volt, igaz, más szintet képviselt az ellenfél is. Egy minden szempontból első osztályú mérkőzést láthattunk, nagy hajtással, nagy küzdelemmel a pályán. Sok biztató jelet láttam még úgy is, hogy tudjuk, kemény munka állt a játékosok mögött. Remélem, a még hátralévő két-három hétben tovább tudjuk finomítani a játékunkat, és a kezdő sípszóra teljesen összeáll a csapat. Nagy örömömre az új igazolások is remekül beilleszkedtek a csapatba, jól megértik magukat a többiekkel. A körülmények nagyon jók, a hangulat szintén, és a csapaton már látszik az elvégzett munka" – mondta Rózsa Pál.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Kecskeméti TE-Ereco–NK Primorje Ajdovscina (szlovén) 2–0 (2–0)
Novigrad, Horvátország
KTE: Akovics – Preklet, Radanovics, Balogh B., Mohl – Bori, Szavics (Patvaros, 70.), Bertus – Foxi, Tököli, Litsingi
G: Tököli (25., 42.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik