Felkészülés: a KTE döntetlent játszott a kolozsvári CFR-rel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 20:02
A KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a kolozsvári CFR-rel.

A kecskemétiek eredetileg a Mezőkövesddel játszottak volna felkészülési mérkőzést szombaton, ám az NB I-ből kiesett együttes lemondta a részvételt, így új ellenfél után kellett nézni. A Magyarországon edzőtáborozó, 3-szoros román bajnok CFR-rel sikerült végül lekötni egy meccset, amelyre Kecskeméten került sor.

A román élvonalban legutóbb ötödik helyen végző kolozsvári alakulat – amelynek Miriuta Vasile a vezetőedzője – a nigériai Derick Ogbu büntetőjével szerzett vezetést a 42. percben.

A második félidőben a cserék után már egy kifejezetten fiatal kecskeméti csapatot láthatott a mérkőzésre kilátogató 500-600 néző, és az ifjak kitettek magukért. A néhány napja szerződtetett Novák Csanád a kecskemetite.hu beszámolója szerint szép szóló végén tizenegyest harcolt ki, amelyet Marko Vukaszovics értékesített a 70. percben, kialakítva a végeredményt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
KTE-PHOENIX MECANO–CFR Cluj (román) 1–1 (0–1)
Kecskemét,
600 néző. V: Iványi Zoltán
KTE: Németh (Verebélyi, 65.) – Vukaszovics, Karan (Komáromi, 64.), Varga (Kuti, a szünetben.), Polyák – Eninful (Kitl, 64.), Pilipovics (Szivacski, 64.) – Balázs (Kovács Á., a szünetben), Szavics (Tölgyesi, a szünetben), Gréczi (Csillag, 64.) – Pavicsevics (Novák, a szünetben). Vezetőedző: Bekő Balázs.
CFR: Felgueiras – Szuszics, Larie, Rada, Camora – Deac, Muniru, Monroy – Jakolis, Negrut, Ogbu. Csere: Vatca (kapus), Veres, Tarlea, Christian, Tiago, Joao Paulo, Jaime, Stana. Vezetőedző: Miriuta Vasile
Gól: Vukaszovics (70. – 11-esből), ill. Ogbu (42. – 11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik