Felkészülés: a Haladás 5-1-re nyert Artner Tamás volt csapata ellen

Vágólapra másolva!
2012.01.28. 13:17
Címkék
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata 5–1-re győzött Artner Tamás vezetőedző korábbi együttese, az Ajka elleni felkészülési mérkőzésen.

A Haladás két új szerzeménye, Kulcsár Kornél és Nagy Dániel is pályára lépett az NB II Nyugati csoportjában szereplő Ajka elleni felkészülési találkozón, ugyanakkor Korolovszky Gábor, Kenesei Krisztián és Búrány Zoltán sérülés miatt nem volt bevethető.

A szombathelyiek Halmosi Péter távoli lövésével szerezték meg a vezetést, majd Nagy Dániel remek megoldása után Sipos Norbert fejelt az Ajka kapujába. A harmadik találatot Nagy Gábor jegyezte egy átemeléssel – számolt be a mérkőzésről a haladasfc.hu.

A második játékrészben a Haladás egyik legjobbja Kulcsár Kornél volt, aki pontos passzaival hívta fel magára a figyelmet: előbb Ugrai Rolandnak, majd Tóth Péternek adott gólpasszt. Az Ajka a végén azonban szépíteni tudott, így 5–1-re nyert a Haladás.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HALADÁS–FC AJKA 5–1 (3–0)
Szombathely, 200 néző. V: Király K.
HALADÁS: Rózsa (Dombó) – Schimmer (Csuka), Guzmics, Horváth A., Tóth P. – Rajos (Iszlai) – Nagy G. (Kulcsár), Halmosi (Nagy G.), Sipos N. (Radó) – Nagy D. (Ugrai), Vujovics (Oross)
AJKA: Jánosa (Sásdi) – Sallér, Subicz, Pákai, Gunther (Pados) – Kovács Sz. (Kovács Zs.), Pákóczi (Tóth B.), Gaál B., Szabó L. – Reszli G. (Major), Mihalecz

Gólszerzők: Halmosi 11., Sipos 35., Nagy G. 38., Ugrai 79., Tóth P. 83., ill. Gaál 85.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik