Felkészülés: a Győr huszonegy gólt szerezve nyert Tekenyén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 19:58
A Bajnokok Ligája selejtezőre készülő élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapata könnyedén, huszonegy gólt szerezve nyert a Tekenye elleni felkészülési mérkőzésen.

Az ETO-ból sérülés miatt Szasa Sztevanovics, Dudás Ádám, Nikola Trajkovic és Pátkai Máté is hiányzott, Nemanja Andrics pedig betegsége miatt nem állt Pintér Attila rendelkezésére. Lipták Zoltán és Takács Ákos ugyan elutazott, de ezúttal nem lépett pályára a bajnokcsapatban – adta hírül a klub hivatalos oldala. Szasa Sztevanovics, Dudás Ádám, Nikola Trajkovic és Pátkai Máté is hiányzott, Nemanja Andrics pedig betegsége miatt nem állt Pintér Attila rendelkezésére. Lipták Zoltán és Takács Ákos ugyan elutazott, de ezúttal nem lépett pályára a bajnokcsapatban – adta hírül a klub hivatalos oldala.

A zöld-fehérek csapatában bemutatkozott és gólt is szerzett a friss igazolás Rafe Wolfe, Lázok János pedig a paksi csapat engedélyével továbbra is Győrben készül - mint arról már beszámoltunk az ő ügyében a jövő hét közepén folytatódnak a tárgyalások a két klub között. A mérkőzésen pályára lépett az ETO-ban egy próbajátékos is, a 25 éves francia-kongói Kevin Vinetot középhátvédként kapott szerepet Pintér Attila együttesében.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
TEKENYE–GYŐRI ETO 0–21
GYŐR: 1. félidő: Nagy G. - Tokody, Sztanisics, Wolfe, Dinjar - Kiss M., Kalmár, Windecker - Nicorec, Lázok, Martinez. 2. félidő: Nagy G. - Svec, Djordjevics, Vinetot, Völgyi (Lang) - Kamber, Pilibaitis, Kronaveter - Kink, Koltai, Varga. Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerzők: Koltai (4), Windecker (2), Nicorec (2), Kink (2), Kamber (2), Kronaveter (2), Kalmár, Lázok, Tokody, Sztanisics, Wolfe, Varga, Djordjevics

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik