Felkészülés: a Fradi nem bírt az újonc dunaújvárosiakkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 17:40
Felkészülési mérkőzésen az Európa-ligára hangoló Ferencváros labdarúgócsapata döntetlent játszott az NB I egyik újoncával, a Dunaújvárossal.





A fradi.hu-n olvasható beszámoló szerint a 10. percben Jakab Dávid révén az újvárosiak szerezték meg a vezetést – kihasználva a ferencvárosi védelem hibáját –, de a hátrányba került együttes mezőnyfölényhez jutott, ami kidolgozott és kihagyott helyzetekben mutatkozott meg. Az újonc döntően védekezni kényszerült, a félidő hajrájában azonban kiegyenlítődött a mezőnyjáték.

A második félidőre friss csapatot vetett be Thomas Doll, a Fradi fölénye nyomasztó lett, de az egyenlítő találatra a 90. percig kellett várniuk. A nyári szerzemény, Benjamin Lauth egy lecsorgót gyűjtött be, majd gurított a kapuba nyolc méterről.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC–DUNAÚJVÁROS 1–1
(0–1)
FTC, I. félidő: Dibusz – Bönig, Nalepa, Mateos, Bosnjak – Kukuruzovic, Busai – Nagy Dániel, Csilus Á., Böde – Orosz. II. félidő: Jova – Csilus T., Mateos, Nalepa, Hidvégi – Buzsáky (Orosz), Gyömbér – Péter A., Havojic, Csilus Á. (Kukuruzovic) – Lauth
Dunaújváros: Milinte (Nagy G.) – Villám, Farkas V., Gavric, Csehi – Muscat, Petneházi – Jakab, Pascua, Urbin – Thiago
Gólszerző: Lauth (90.), ill. Jakab (10.)
(jegyzőkönyv: fradi.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik