Felkészülés: a DVTK nem bírt a másodosztályú Váccal

Vágólapra másolva!
2012.07.20. 21:00
Felkészülési mérkőzésen nem bírt az élvonalbeli Diósgyőr labdarúgócsapata az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Váccal.

A gól nélküli első félidőt követően nem sokáig vezethetett a hazai pályán sok néző előtt futballozó DVTK: Gohér szabadrúgásgólját követően, ha egy öngóllal is, de döntetlennel zárult a mérkőzés.

A macedón U21-es válogatott védő, Darko Sztojanov személyében egy újabb próbajátékos is pályára lépett a DVTK-ban. A 22 éves, 191 cm magas középhátvéd a macedón élvonalbeli Bregalnica csapatától érkezett, ahol az előző szezonban 29 mérkőzésen lépett pályára, és 4 gólt szerzett.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–DUNAKANYAR-VÁC 1–1 (0–0)
Diósgyőr, 2000 néző. V: Nagy R.
DIÓSGYŐR: Tajti – Vadász, Nagy T., Sztojanov (Vági), Gohér – Fernandez (Menyhért Á.), Abdouraman (Csirszki), Gosztonyi (Hornyák), Tisza (Bogáti) – Oravec (Frizoni), Bacsa
VÁC: Palásthi D. – Króner, Páles (Bábik), Benke, Petrezselyem (Sorecz) – Kákonyi (Andrejcsik), Gulyás (Hagymási), Pap K., Rusvay – Palásthy N. (Kelemen), Berki (Dencz)
G: Gohér, ill. Nagy T. (öngól)

Sisa Tibor (DVTK): Eddig is tudtam, hogy van mit tenni, és ezután a mérkőzés után sem változott meg a véleményem. Tehát van munka bőven. Egy biztos, a sérültek felépülésével és az esetleges igazolásokkal ettől jobbak kell, hogy legyünk. Pozitív, hogy az összes fiatalunkat megtekinthettem ma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik