Felkészülés: a DVTK döntetlent játszott román ellenfelével

Vágólapra másolva!
2019.01.16. 15:36
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a második törökországi felkészülési mérkőzésén 0–0-s döntetlent játszott a román élvonalbeli Dunarea Calarasi-zal.

„Annak ellenére, hogy erős szélben játszottunk, a körülményekhez képest jó találkozó volt, amely elérte a célját. Az előző mérkőzéshez képest voltak olyan labdarúgók, akik most több játékidőt kaptak. Elégedett vagyok, bár el kell ismerni, hogy ezúttal nem volt sok helyzetünk” – idézi a DVTK klubhonlapja a Fernando Fernández vezetőedző értékelését. „Annak ellenére, hogy erős szélben játszottunk, a körülményekhez képest jó találkozó volt, amely elérte a célját. Az előző mérkőzéshez képest voltak olyan labdarúgók, akik most több játékidőt kaptak. Elégedett vagyok, bár el kell ismerni, hogy ezúttal nem volt sok helyzetünk” – idézi a DVTK klubhonlapja a Fernando Fernández vezetőedző értékelését.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DIÓSGYŐRI VTK–DUNAREA CALARASI (román) 0–0

DVTK: Rados – Polgár K., Karan (Brkovics, 69.), Tamás M. (Farkas M., 69.) – Eperjesi (Sesztakov, 69.), Szabó B., Mazalovic (Géringer, 69.), Márkvárt (Tóth Bo., 69.), Juhar (Bárdos B., 69.) – Hasani (Mihajlovics, 69.), Bacsa (Vernes, 69.). Vezetőedző: Fernando Fernández
Forrás: dvtk.eu

A DIÓSGYŐRI VTKTÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:január 3., csütörtök
Edzőtábor:január 11–25., Kizilagac (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK (helyszín: Törökország)
Január 13.:DVTK–FK Rubin Kazany (orosz)0–2
Január 16.:DVTK–Dunarea Calarasi (román) 0–0
Január 20.:DVTK–CSM Politehnica Iasi (román)
Január 24.:DVTK–FK Csornomorec Odessza (ukrán)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik