Felkészülés: legyűrte az osztrák IV. ligás csapatot a Vasas

Vágólapra másolva!
2016.07.02. 17:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas 3–2-re legyőzte az osztrák negyedosztályban szereplő SV Drassburgot a Király-kupán, így este döntőt játszik.

A Vasas a 14. percben egy öngóllal került előnybe, a 2x30 perces meccs második félidejének elején pedig Remili Mohamed szabadrúgása után Novák Csanád talált be. Öt perccel később szépített a Drassburg, de a 44. percben Remili révén már a harmadik góljukat szerezték meg az angyalföldiek. Novák Csanád talált be. Öt perccel később szépített a Drassburg, de a 44. percben Remili révén már a harmadik góljukat szerezték meg az angyalföldiek.

Bár az osztrák csapat ismét szépíteni tudott, a Vasas nyert 3–2-re, így készülhet a Sopron elleni, 19 órakor kezdődő döntőre.

KIRÁLY-KUPA, SZOMBATHELY
ELŐDÖNTŐ
Vasas–SV Drassburg (Darufalva; osztrák IV.) 3–2
Vasas:
Póser – Vaskó, Debreceni, Risztevszki (Czingráber, 49.) – Szivacski (Osváth, a szünetben), Vida (Kleisz, a szünetben), Berecz, Hangya (Sallói, 51.) – Ádám (Ignatidisz, 41.), Pavlov (Novák, 23.), Remili (Murka, 45.). Vezetőedző: Michael Oenning
G: öngól (14.), Novák (32.), Remili (44.)

KORÁBBAN
Haladás–Sopron 0–1
Haladás
: Rózsa – Kovács L., Jagodics, Jancsó, Bosnjak – Overgoor, Tóth Máté, Szőke, Tóth Martin – Gaál B., Tihanyi. Vezetőedző: Mészöly Géza.
Sopron:
Gelei – Holdampf, Batizi-Pócsi, Jovetic, Sifter – Soós (Kovács D.), Ivancsics, Szabó L., Gyürki – Zamostny, Gyürki. Vezetőedző: Supka Attila.
G: Zamostny (53.)

BRONZMECCS
17.30:
Haladás–SV Drassburg (Darufalva; osztrák IV.)

DÖNTŐ
19.00:
Vasas–Sopron

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik