Felavatták; Sávolt: cél az első 20!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.21. 23:20
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Székesfehérváron átadták az új Mol Aréna Sóstót, és a Vidi győzelemmel debütált stadionjában. A Juhász Roland fejesével eldőlő, a 6. fordulóból elhalasztott Újpest elleni bajnokiról Somogyi Zsolt és Pietsch Tibor adott (hangulat)jelentést.
Székesfehérváron átadták az új Mol Aréna Sóstót, és a Vidi gy
őzelemmel debütált stadionjában. A Juhász Roland fejesével eldőlő, a 6. fordulóból elhalasztott Újpest elleni bajnokiról Somogyi Zsolt és Pietsch Tibor adott (hangulat)jelentést.

Negyedik kalap? Nemzetek Ligája-playoff? A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra való kijutásának lehetőségeit Bodnár Zalán vette górcső alá.

Sávolt Attila kőkemény, ám rendkívül sikeres évet tudhat a háta mögött Fucsovics Márton edzőjeként. Klein Ron nemcsak a 200-on felüli világranglista-helyezéstől a legjobb 40-ig tartó rögös utat járta be a mesterrel, hanem a 2019-es célokról, a szövetséggel való szembenállásról valamint a férfitenisz halálzónájáról is írt.

Veszprém, női kosárlabda-válogatott, Szolnok, Fradi és OSC. A magyar csapatok szerte Európában játszottak BL- és Eb-selejtezős meccseket. Tudósítás mindenhonnan, kézilabda, kosárlabda és vízilabda háromszor egy oldalon.

Ha pedig csütörtök, akkor Amerika melléklet 4 oldalon – egyebek mellett az NBA pontlistáját vezető, alulfizetett Kemba Walkerrel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik