Fehérvár: Jobban szeretem, amikor háromnaponta jönnek a meccsek – Nikolics

Vágólapra másolva!
2020.02.09. 15:13
null
Nikolics izgatott volt visszatérése előtt (Fotó: Szabó Miklós)
Nikolics Nemaja szerződtetését csütörtökön jelentette be hivatalosan a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC, a 27-szeres magyar válogatott támadó pedig pályára is lépett szombaton régi-új csapatában. A mérkőzést követően pedig beszélt a csapat előtt álló nehéz meccsekről is.

 

Nikolics Nemanja 2010 és 2015 között futballozott korábban Fehérváron, ez idő alatt pedig két magyar bajnoki címet nyert, ráadásul háromszor is ő lett az élvonal gólkirálya. Szombaton 150. alkalommal ölthette magára bajnokin a fehérváriak mezét.

Nagyon vártam pár ezt a pillanatot, izgatott voltam a meccs miatt, bíztam benne, hogy már most kapok pár percet a mestertől, és így is történt – kezdte mérkőzés utáni interjúját Nikolics a Mol Fehérvár FC hivatalos honlapjánakNosztalgia volt az egész. Mintha csak tegnap lett volna, hogy eligazoltam, pedig azóta eltelt öt év. Sok minden történt ennyi idő alatt velem és a csapattal is, de örülök, hogy ez a tisztelet megmaradt a szurkolók részéről, valamint a szenvedély”.

Nikolics a 73. percben, 2–1-es vezetésnél állt be csereként szombaton. Az eredmény a továbbiakban már nem változott, így a fehérváriak rangadót nyertek a Mezőkövesd ellen. „Futószalagon jönnek a nehéz mérkőzések, ezért kifejezetten fontos volt, hogy begyűjtsük a három pontot, és nagyon örülök, hogy sikerült ezt megtennünk.”

A fehérváriak kedden az Újpest ellen lépnek legközelebb pályára a Magyar Kupában, Szegeden, majd hétvégén a Groupama Arénába látogatnak a listavezető és címvédő Ferencvároshoz. „Két nehéz mérkőzés következik, de a lényeg, hogy mentálisan rendben legyünk. Személy szerint jobban is szeretem, amikor háromnaponta jönnek a meccsek. Fontos meccset nyertünk, de el kell felejtenünk, mérkőzésről mérkőzésre kell gondolkoznunk” zárta mondandóját Nikolics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik