H. D. 2019.09.13 22:13 Frissítve: 2019.09.14 01:47

Fehérvár: Huszti Szabolcs szerződést hosszabbított

A Mol Fehérvár FC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Huszti Szabolcs jövő nyáron lejáró szerződését.

Huszti Szabolcs szerződést hosszabbított a Fehérvárral (Fotó: molfehervarfc.hu)

 

Huszti Szabolcs 2018 februárjában szerződött a fehérváriakhoz, a klub színeiben azóta 41 bajnokin játszott, 7 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki. A 36 éves középpályás bajnokságot és Magyar Kupát is nyert, illetve az Európa-liga-csoportkört is megjárta a Fehérvárral.

„Jövő nyáron lejárt volna a szerződésem, de úgy érzem, van bennem annyi, hogy további egy évig még biztosan segíteni tudjam a csapatot. Szerencsére ez a gondolat kölcsönös volt a klub részéről is, így hamar megállapodtunk a folytatásról. Az elmúlt másfél évben ünnepelhettünk bajnoki címet, Magyar Kupát és csoportkörös szereplést, azért dolgozunk minden nap, hogy hasonló sikerek várjanak ránk a folytatásban is” – idézi a molfehervarfc.hu Huszti Szabolcsot.

„Az, hogy Huszti Szabolcs júniusban lejáró szerződését meghosszabbítja a klub és továbbra is nálunk folytatja pályafutását, örömhír nemcsak a Vidi-szurkolóknak, hanem minden magyar futballszerető embernek. Óriási fegyvertény, hogy másfél évvel ezelőtt minket választott, az azóta eltelt időben pedig a pályán és az öltözőben is bizonyította, hogy nemcsak remek játékos, hanem remek ember is. Amikor az öltözőben olyan labdarúgók vannak, mint Juhász Roland és Huszti Szabolcs, akkor úgy vélem, minden vezetőedző és minden sportigazgató nyugodt lehet! Nagy öröm, hogy egy ilyen minőségű futballista a Vidiben képzeli el további jövőjét is. A pályán mutatott teljesítményével és azon kívüli hozzáállásával vívta ki magának a megbecsülést és a tiszteletet, nem pedig egyéb felületeken bizonygatta saját érdemeit. Őt ismerve biztos vagyok benne, hogy ez nem fog változni a pályafutása hátralévő részében sem” – mondta a klubhonlapnak Kovács Zoltán, a Mol Fehérvár sportigazgatója.

A klub azt nem közölte, hogy Huszti Szabolcs új szerződése meddig érvényes.

2020.05.24 22:22:56

Labdarúgó NB I Sz. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.05.23 20:30:29

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Remélhetően mindenki egészséges maradt a zárt kapuk mögött.

2020.05.23 19:05:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A hazai csapat végig jobban játszott, de a Honvéd jól védekezett, gól nélküli döntetlennel várhatja a kupavisszavágót.

2020.05.23 10:19:15

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokáig vezetett a címvédő Pátkai különleges találatával, a hajrában Pillár egyenlített • Kuttort kiállították.