Fehérvár: „Hagi nálunk? Ennek nulla alapja volt”

Vágólapra másolva!
2020.10.05. 12:06
null
Kovács Zoltán (Fotó: Tumbász Hédi)
„Bármennyire is szerettem játékosként Hagit, ennek nulla alapja volt” – cáfolta a román világsztárról szóló pletykát Kovács Zoltán a Digi Sport hétfői napindító műsorában, a Reggeli Startban. A Mol Fehérvár sportigazgatója Armin Hodzic távozását is megindokolta, és a Ferencváros elleni esélyekről is beszélt.

 

„Ha egy egykori világsztár labdarúgó velünk reklámozza magát vagy a román sajtó reklámozza őt, szerintem megtiszteltetés az adott klubnak” – mondta viccesen Kovács Zoltán azzal kapcsolatban, hogy Gheorghe Hagit hírbe hozták a háromszoros magyar bajnok vezetőedzői posztjával. A klubvezető hozzátette: ennek nincs alapja.

A téma kapcsán arról is beszélt, miként értékeli az eddigiek alapján, hogy Horváth Ferenc után újra magyar vezetőedzőt neveztek ki Márton Gábor személyében: „Bevállalósak voltunk, de jó döntést hoztunk, ez már most is látszik… Nagyon örülök, hogy újra magyar edzővel dolgozhatunk, és Márton Gábor igenis megállja a helyét – nagyon jól dolgozik, és egyre jobb lesz az irányítása alatt a csapat.”

A Mol Fehérvár múlt héten a belga Standard Liege elleni 3–1-es vereséggel búcsúzott az Európa-ligától, aminek következményei lettek:

„Ha bejutunk az Európa-liga csoportkörébe, akkor Armin Hodzicot biztos, hogy nem adjuk kölcsön, így, hogy nem jutottunk be, ez indokolt döntés volt. De Pátkai Mátét is az utolsó pillanatban adtuk el. Az ő pótlására érkezett játékos, akinek egy kis idő kell, de erősítést fog jelenteni a csapat számára” – indokolt Kovács Zoltán.

S hogy elkapható-e a Bajnokok Ligája csoportkörébe bejutó Ferencváros a bajnokságban?

„Elkapható, mást nem is mondhatnék – válaszolta a fehérvári sportigazgató. – A csapaton is ezt érzem: minél jobb a Fradi, mi annál éhesebbek vagyunk. Egyre jobban megismeri egymást edző és csapat, jó úton vagyunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik