Farkas II Balázst a DVSC-TEVA is csábítja

Vágólapra másolva!
2010.06.11. 08:39
null
Farkas II Balázs iránt a Debrecen is érdeklődik (Fotó: Farkas József - archív)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Farkas II Balázs távozik Székesfehérvárról. Azt még nem tudni, hol folytatja pályafutását, de többek között a bajnok DVSC-TEVA is érdeklődik iránta.

Farkas II Balázst a Dinamo Kijev tavaly nyáron egy évre adta kölcsön a piros-kékeknek, és bár utóbbiak a tavasz folyamán jelezték, hogy a jövőben is szívesen foglalkoztatnák, mint az a Videoton honlapján olvasható, az ukránok akkora összeget kérnek érte, amelyet az ezüstérmes egyesület nem tud kifizetni.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a Dinamo első lépésben nyolcszázezer euróban szabta meg a háromszoros válogatott futballista kivásárlási árát, és mostanra sikerült ezt a felére csökkenteni – ám a négyszázezer eurót a DVSC-TEVA vezetői is sokallják.

„Tényleg felvetődött a lehetősége, hogy Balázs a Lokiban folytassa a karrierjét – ismerte el a tavasszal tizenhárom bajnokin pályára lépő labdarúgó korábbi menedzsere, Hrutka János. – Tudomásom szerint a debreceniek is alkudoznak még a kijeviekkel, mert szeretnék lejjebb vinni az árát. Miután az egy évvel ezelőtti sérüléséből felépült és visszanyerte jó formáját, megnőtt az érdeklődés a játékos iránt: élvonalbeli német, cseh és görög klubok is puhatolóztak már. Jelen állás szerint azonban arra van a legnagyobb esély, hogy Balázs visszatér a Dinamóhoz, hiszen a szerződése kétezertizenegy októberéig oda köti."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik