nemzetisport.hu 2015.02.23 14:20 Frissítve: 2015.03.24 03:05

ETO: Pakson folytatja az U-válogatott védő - hivatalos

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a Paksi Futball Club, hogy a tolnai egyesület megvásárolja Lenzsér Bence játékjogát – adta hírül az etofc.hu.

 

A szerződésben a felek megállapodtak arról is, hogy a győriek a játékos további értékesítésből is részesednek. Lenzsér Bence tavaly télen a törökországi edzőtáborozás idején került fel az első kerethez, de folyamatosan az NB III-ban kapott lehetőséget.

Játszott a magyarországi rendezésű U19-es Európa-bajnokságon, emellett párhuzamosan fiatal kora miatt az U18-as keretnek is a tagja volt. A téli felkészülési időszakban a győri szakvezetés posztján Nagy Ádám mellett tette le voksát, így a klub előtt hozzájárult, hogy belső védő Pakson próbajátékon vegyen részt, ahol elégedettek voltak a játékával, így a Fehér Miklós Akadémia növendéke a tolnaiaknál mutatkozhat be az NB I-ben – olvasható a győriek honlapján.

Hír még az ETO-val kapcsolatban, hogy Medgyes Sinan kölcsönben a bősi Russel Gabcíkovónál folytatja pályafutását. A téli átigazolási szezonban szabadlistára helyezett futballisták közül már csak Milos Kocics és Lazar Sztanisics jövője kérdéses.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható volt), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Njongo Priso (kameruni, Petrolul Ploiesti – Románia, szabadon igazolható volt), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horváth Dániel, Nagy Ádám, Németh Bence, Szabó Levente, Tóth Dávid

Kiszemeltek:

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Bénes László (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia), Dudás Ádám (Haladás), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Lenzsér Bence (Paks), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható), Sváb Dániel (Mezőkövesd, szabadon igazolható volt), Michal Svec (cseh, szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros), Rafe Wolfe (jamaicai, Dunaújváros PASE)
Kölcsönbe távozók: Nemanja Andrics (szerb, Újpest), Csató Martin (Siófok), Farkas Zoltán (Cegléd), Illés Dávid (Lombard Pápa), Medgyes Sinan (Russel Gabcíkovo – Szlovákia) Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Stieber András (Lombard Pápa), Vankó Imre (Lombard Pápa), Völgyi Dániel (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb), Lazar Sztanisics (szerb)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Balázs Zsolt (Kecskemét), Rodenbücher István (MTK, legutóbb kölcsönben Vasas), Lenzsér Bence (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Eppel Márton (Dunaújváros PASE), Fiola Attila (PAFC), Kovács Gábor (DVTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:
2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”

2020.02.24 11:50:35

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„A tudása emelte nagyon magasra, ám ez csak arra szolgált, hogy emberként igyekezzen minél többet átadni magából.”

2020.02.24 09:16:48

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Nem szeretem a reflektorfényt. De elfogadom, hogy most nem tudom kikerülni az interjút” – mondta az FTC elleni 3–0 után.