ETO: kiürült a kassza, nincs miből fizetni a játékosoknak

Vágólapra másolva!
2015.04.08. 07:12
null
Szasa Sztevanovics és társai megoldásokat keresnek – rendkívül nehéz időszakot él át az ETO (Fotó: Mirkó István)
Lassan egy hónapja annak, hogy a Győri ETO-t működtető Quaestor-csoport egyik fontos „láncszeme”, a Quaestor Financial Hrurira öncsődöt jelentett, amelynek „hozománya” többek között az lett, hogy a cég elnök-vezérigazgatója, egyben a klub elnöke, Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásba került, az Audi kiszállt a profi futball támogatói közül, az ügyészség pedig vagyon-visszaszerzési eljárás keretében az ETO-parkot és a stadiont is zár alá vette.

Szasa Sztevanovics, a klub sportigazgatója mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendkívül nehéz helyzetbe kerülő Győri ETO be tudja fejezni a bajnokságot, igaz, arról fogalma sincs, mikor kapnak a labdarúgók legközelebb fizetést.

„Nincs pénz a kasszában, nincs miből fizetni a játékosoknak – mondta a Nemzeti Sportnak Szasa Sztevanovics. – Természetesen nem ölbe tett kézzel ülünk, keressük a megoldást, miként lehetne bevételhez jutni, és csak köszönettel tartozunk azoknak, akik valamilyen módon megpróbálnak segíteni rajtunk. A kerettagok nem csak becsülettel dolgoznak, azt is vállalták, hogy minden körülmények között végigfutballozzák a szezont. Hétről hétre megyünk előre, szombaton a Kecskemét ellen is csak az egyik tribünt nyitottuk ki, hogy kevesebb legyen a költségünk. Nagyon fontos lenne, hogy a szurkolók mellénk álljanak, jó volna, ha szombaton a Nyíregyháza elleni mérkőzésre is minél többen jönnének ki. A keddet az MLSZ-ben töltöttem, mert tisztán akarunk látni, mit kell tenni annak érdekében, hogy a klublicencünk rendben legyen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik