„Érthetetlen”, „magyarázhatatlan” – a drukkerek Carrillo menesztéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 13:17
null
Talán maga Carrillo sem érti, miért kellett távoznia (Fotó: Korponai Tamás, archív)
A Videoton szerda este szűkszavú közleményben tudatta, hogy szerződést bontott Joan Carrillo vezetőedzővel és két segítőjével. A klub az okokra ebben nem tért ki, a szurkolókat nem tájékoztatták arról, miért köszönték meg a munkáját a csapatot bajnoki címre vezető edzőnek (később Burcsa Győző a klub honlapjának adott interjúban indokolt) – érdekesség, hogy a Vidi első bajnoki címe után Mezey Györgynek is mennie kellett –, a Nemzeti Sport Online azonban kíváncsi volt, miként vélekednek a drukkerek. Lássuk a hírhez kötődő, legvelősebb kommenteket.

 

A BEJELENTÉS UTÁNI VÉLEMÉNYEK

fifty_fifty
– Ha engem kérnének fel vezetőedzőnek, én mindent megtennék, nehogy bajnokcsapatot csináljak Szfehérváron. Bajnoki cím=menesztés!!!

fran
– Magyarország az egyetlen, ahol a siker rosszabbat tesz az emberrel, mint a kudarc.

dzsek
– Ez az elküldés egyszerűen érthetetlen! Mit kellett volna még tennie,hogy maradhasson?
A vezetésnek ideje lenne kiállni a szurkolók elé, és elmagyarázni a döntésüket!

Pifu007
– Azt tudni kell, az elmondások és nyilatkozatok alapján Carrillo maradt volna, vagyis hajlott a +1 évre, Burcsa is elismerte, Carrillo maradni akar, innen jogos a következtetés, hogy a vezetőség nem akarja a +1 évet, így automatikusan megszűnik a szerződés is. Ha szabad úgy fogalmazni, a vezetőség küldi el Carrillót. Innentől kezdve én kíváncsi lennék a vezetőség indoklására.

vanhalen
– Nekem, a csapat szurkolójának egyelőre az jön le, hogy „verik szét” azt a csapatot, amely megérdemelten megszerezte a bajnoki címet, építik le a gárdát a fontos nemzetközi szereplés előtt. Ráadásul a szakembert is kirúgják, akit mind a játékosok, mind a szurkolók elfogadtak, szeretnek. Ennek a társaságnak lehetett volna esélye eljutni a csoportkörbe. Így viszont, a selejtezők előtt néhány héttel, nincsenek vérmes reményeim. Leépítenek egy jól összerakott csapatot, amelynek lett volna némi esélye eljutni a csoportkörbe. Nem értem, miért. Mi a fészkes fene van?

grazini
– Aztán megint nem fogjuk megérteni, miért esett ki az első fordulóban a csapat a nemzetközi kupában.Jönnek majd az új játékosok stb... Ez az edző szimpatikus volt számomra, nem kellett nagy csodát tennie, hiszen neki volt a legjobb csapata, ennek ellenére nem kellett volna elküldeni. Megnyerte a bajnokságot, és már ismerte a magyarokat.

Pancho74
– Nagy arcúan bekamuzták a menedzserével, hogy mennyi csapat keresi, hogy nagyobb fizut kaphasson. Burcsa meg megoldotta, nem alkudozott, hanem keresett más edzőt. Ennyi! Csávóka beesett két szék közé!

solemio
– Végre volt valami reményszikra arra, hogy egy folyamatosan, immáron 3-4 éve együtt dolgozó stáb folytatja a Sousa által megkezdett utat, és netán újra magyar csapat nemzetközi sikereitől harsog majd a nemzetközi sajtó. Miért kell elvenni a reményt a szurkolóktól? Nincs épeszű szakmai magyarázat a döntésre!

paloc69
– Nem vagyok Vidi-drukker, de ez a fickó szimpatikus volt, és jól is dolgozott. Mért engedik el? A játékosokat mért nem tartják meg a nemzetközi szerepléshez? Érthetetlen magyar foci.

kemence911
– Egy ember, akinek gyerekjáték volt bajnoki címet nyerni, és ezt 90 százalékban ugyanazzal a csapattal tette, amellyel Gomes csúnyán leszerepelt. Ez az ember most távozik. Pár napja még ő maga sem tudott arról, hogy szívesen kitennék a szűrét, rácsodálkozott, azt mondta, itt szeretné kezdeni a következő évet. De nem kezdheti itt, a vezetőség úgy döntött, hogy mennie kell. Ezért felbontották a szerződését, ami valószínűleg nem is kis mértékű végkielégítés kifizetésére is kötelezi a klubot. Helyette most az első számú jelölt egy francia edző, aki sűrűn váltogatja a klubjait, legutóbb a francia másodosztály kiesőjelöltjétől küldték el, harmatgyenge eredményei miatt. Keressük a logikát…, hiába. Itt ilyesmi nincs. A magyar foci önmagát építette le nagyon súlyosan, de most már a pár megmaradt apró pozitívum kegyetlen és tudatos lerombolása történik.

BURCSA GYŐZŐ INDOKLÁSÁT KÖVETŐ KOMMENTEK

mthb
– Kemény szavak. Csak nehogy a fordítottja legyen igaz.

kalman_olga
– Maréval, Ivanovszki és Luijckx hol bizonyított már? :DDDD

mzsmnb00
– Amennyire kivehettem a cikkből, az volt a baj, hogy Carrillo nem hagyta, hogy „Győzike” állítsa össze a csapatot. Tiszta sor!!!

ilko965
– Nevetséges!
Tiszta Real, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a Vidi bajnok lett, és mégsem végzett megfelelő munkát az edző! Mert ugye nem az eredmények minősítenek egy csapatot? Nálunk legalábbis nem ezek szerint…

Giovanni11
– Bármilyen fájdalmas is egyeseknek, igaza van Burcsának.

jameslgt
– A Vidi játéka nulla volt tavasszal. Ha nincs Nikolics meg Gyurcsó, akkor még a bajnokságot is bukják. Feltűnt, hogy Kovács sosem volt kezdő, ellenben a jó ősszel. Szóval lehet igaza az öregnek.

gildeferran

– A cikkből és a hozzászólásokból egyértelmű, hogy ott hibázott Carrillo, hogy túl sok pontot szereztek tavaszig. Remélem, tanulni fog belőle a Vidi-vezetés, és nem teszik maguk számára is unalmassá a bajnokságot :) Ezért mennie kell Carrillónak, és jöhet egy olyan edző, akivel végig csatározni fognak a mezőnnyel. Kérdés persze, hányadik helyen, de a fejlődés szempontjából az mindegy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik