Elmarad a ZTE-Videoton mérkőzés

Vágólapra másolva!
2010.09.17. 11:22
null
A ZTE pályáján áll a víz (Fotó: www.vidi.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának döntése értelmében elmarad a ma esti Zalaegerszeg–Videoton bajnoki mérkőzés.

A Videoton honlapja beszámolt róla, hogy a zalaegerszegi stadion centerpályáján áll a víz, ezért a ZTE vezetői jelezték a Videotonnak, valószínűleg nem tudják megrendezni a ma esti bajnoki találkozót.

A két klub közös nyilatkozatban kérte a meccs elhalasztását kérik, és a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében a találkozó elmarad, azt szeptember 28-án pótolják.

IDŐPONTVÁLTOZÁSOK
 

Az MLSZ versenybizottsága az NB I 6. fordulójában, a szeptember 11-én (szombat) 18 óráról elhalasztott Kecskeméti TE-Ereco–Szombathelyi Haladás bajnoki mérkőzés lejátszását október 9. (szombat) 17 órára jelölte ki.


Az ugyancsak a 6. fordulóból elhalasztott, szeptember 11-én (szombat) 19 órára kisorsolt Paksi FC–Lombard Pápa Termál FC bajnoki mérkőzést október 9. (szombat) 18 órakor rendezik meg.

Elmarad az NB II Nyugati csoport 6. fordulójában a szeptember 18-án (szombat) 16 órára kisorsolt FC Ajka–Kaposvölgye VSC bajnoki mérkőzés, mivel az elmúlt napok esős időjárása miatt az FC Ajka centerpályája alkalmatlanná vált a mérkőzés megrendezésére. A találkozó új kezdési időpontját az MLSZ Versenybizottsága később tűzi ki.

A bizottság módosította a Nyugati csoport 8. fordulójában az október 3-án (vasárnap) 15 órára kisorsolt Ferencvárosi TC II–Veszprémi FC bajnoki mérkőzés kisorsolt kezdési időpontját A meccs új időpontja: október 2. (szombat) 15 óra.

www.mlsz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik