Elismerés: Dibuszt, Dzsudzsákot és Márkvártot is díjazták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 00:13
Szerdán este a Kick Off Party – Évzáró Futball Gála keretében díjazták a szezon legjobbjait, akiket a Nemzeti Sport Online olvasói választottak meg.

A legjobb játékosnak olvasóink Dibusz Dénest (FTC) választották meg Nikolics Nemanja (Videoton) és Kanta József (MTK) előtt. A legjobb U21-es játékos Márkvárt Dávid (PMFC) lett, megelőzve Kitl Miklóst (KTE) és Balogh Norbertet (DVSC). Dibusz Dénest (FTC) választották meg Nikolics Nemanja (Videoton) és Kanta József (MTK) előtt. A legjobb U21-es játékos Márkvárt Dávid (PMFC) lett, megelőzve Kitl Miklóst (KTE) és Balogh Norbertet (DVSC).

A szezon legjobb külföldön játszó labdarúgójának járó díjat Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva) érdemelte ki Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg) és Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) előtt.

A díjakat Murányi András, a Nemzeti Sport általános főszerkesztő-helyettese, Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese és a Nemzeti Sport Online felelős szerkesztője, valamint Bőle Tamás, a Képes Sport felelős szerkesztője adta át.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik