Éjjel dönthetnek Herczeg András jövőjéről

Vágólapra másolva!
2010.12.20. 09:36
null
Herczeg András ma este elbeszélget a Loki vezetőivel (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online információi szerint 18 órakor kezdődik a DVSC labdarúgócsapatának igazgatótanácsi ülése, amely éjfélig is eltarthat, így korántsem biztos, hogy még ma döntés születik Herczeg András klubmenedzser jövőjéről.

Mint ismeretes, Herczeg András ma értékeli az elmúlt időszakot a DVSC igazgatótanácsi ülésén, amelyen eldőlhet a szakember jövője, akinek december 31-én lejár a szerződése a klubnál. 

A klubmenedzser a Nemzeti Sport vasárnapi számában nem titkolta, a döntést már meghozta, de ezt elsőként a vezérkarral kívánja megosztani.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a szakember döntéséről mikor tájékozódhat a közvélemény, ugyanis az igazgatótanácsi ülés 18 órakor kezdődik, és több óráig is elhúzódhat, sőt az sem biztos, hogy ezen a tanácskozáson döntés születik a szerződéshosszabbításról. Könnyen lehet, hogy újabb tárgyalásokra kerül majd sor a klubvezetőség és Herczeg között.

Ahogy már beszámoltunk róla, sokan tudni vélik, Herczeg András nem marad a Loki élén, mégpedig azért nem, mert karrierjét egyrészt a Debreceni Labdarúgó Akadámia ügyvezetőjeként folytatja, másrészt – egyes híresztelések szerint – időközben a Magyar Labdarúgó-szövetségtől is csábító ajánlatot kapott.

Szima Gábor, a Debrecen elnöke szerint Herczeg András klubmenedzser jövője a saját kezében van.

"Herczeg András jövője teljes mértékben a saját kezében van – mondta a dvsc.hu-nak Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke. – Neki kell eldönteni: a sikeres hároméves munka után érez-e magában annyi erőt, kitartást és némi megújulást, hogy folytatni tudja. Az igazgatótanács meghallgatja az értékelést, majd nagy valószínűséggel feltesszük a kérdést Herczeg Andrásnak, hogy vállalja-e továbbra is a klubmenedzseri feladatokat. Ha az előbb felsoroltak fennállnak, akkor nagy valószínűséggel elvállalja. Ha azonban úgy érzi, hogy ez a három év túl sok energiát emésztett fel, és más típusú munkára van szüksége, akkor ennek szellemében hozza meg a döntését."

"Akár ma is eldőlhet Herczeg András sorsa. Ha a válasza nem, akkor természetesen a klubvezetés elkezdi keresni a megfelelő szakembert. A sajtóhírekkel ellentétben eddig nem tárgyaltunk egyetlen edzővel sem" – tette hozzá Szima.

 

KABÁTÉK ÉS COULIBALY IS PÉNZBÜNTETÉST KAPOTT

 A Harkivban fegyelmi vétséget elkövető Kabát Péter, Laczkó Zsolt és Szakály Péter trió pénzbüntetést kapott, ahogy a múlt héten egy francia lapnak távozási szándékáról nyilatkozó támadó, Adamo Coulibaly is.

 

 „Pénzbüntetést kaptak – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Szima Gábor, a debreceni klub tulajdonosa –, mint ahogy Adamo Coulibaly is, aki egy francia újságnak negatívan nyilatkozott a játékostársairól. Jelentős összegről van szó, de a fizetés mértékét a klub nem kívánja nyilvánosságra hozni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik