Eger: van esély rá, hogy hazai pályán játszhasson a csapat

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 17:46
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) munkatársai is jelen voltak az egri Szentmarjay-stadionban tartott keddi szakhatósági pályabejáráson, amely után van rá esély, hogy az Egri FC mégis a saját pályáján játszhassa a hazai meccseit.

Ütemterv szerint halad a munka az NB I-es újonc Egri FC otthonában, így jó esély mutatkozik arra, hogy ne kelljen Debrecenben rendeznie a hazai mérkőzéseit a megyeszékhely élvonalbeli csapatának. A korábban megjelölt július 20-i felülvizsgálattól eltérően, az MLSZ részéről Horváth László és Kabók József tekintette meg az előrehaladást az ÁNTSZ, az ORFK és a tűzoltók képviselőivel – adta hírül a heol.hu Heves megyei hírportál.heol.hu Heves megyei hírportál.

„A szövetség mindkét szakembere rendkívül együttműködően vizsgálta a stadionban elvégzett felújításokat, mint ahogy a többiek is pozitívan, a szabályos keretek adta lehetőségen belül álltak a kérdéshez – közölte Kocsis Zoltán, az Egri FC tulajdonos-ügyvezetője. – Tisztában vagyunk azzal, hogy a találkozók biztonságos lebonyolítása rendkívül fontos, ezért mindent meg is teszünk. A lelátó, a klubépület, a kerítések, az illemhelyek és a doppingszoba vonatkozásában is jól állunk, így bizakodva várjuk, hogy a következő hivatalos megtekintés során milyen vélemény alakul ki az illetések részéről."

Amennyiben a július 25-i újabb határidőig a még kifogásolt hiányosságokat is pótolja a klub, az MLSZ „normál fokozatba tartozó mérkőzés rendezésére alkalmas" minősítéssel láthatja el a Szentmarjay Tibor Stadiont, így pedig a korábbi döntéssel szemben mégsem Debrecenben, hanem hazai környezetben játszhat majd pályaválasztóként az Egri FC.

„Köszönetünket fejezzük ki Csányi Sándor MLSZ-elnöknek, mert a szövetség végig segítőkészen viszonyult az egri létesítményhelyzet megoldásához, keresve azt, hogy miként lehetünk házigazdák" – hangsúlyoztaKocsis Zoltán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik