H. Á. 2019.11.27 16:14 Frissítve: 2019.11.27 16:37

Edzősors: Marko Nikolicsnak a görög élvonalból van ajánlata?

Könnyen előfordulhat, hogy a Mol Fehérvár FC-től hétfőn menesztett Marko Nikolics vezetőedző a görög élvonalban szereplő AEK Athén kispadján köthet ki vezetőedzőként. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a jelenleg edzőt kereső AEK szintén szerb sportigazgatója, Ilia Ivics már egyeztetett Nikoliccsal a sárga-feketék irányításának átvételéről.

Marko Nikolics a Fehérvár után Görögországban vállalhat munkát (Fotó: Balogh László)

 

A Nemzeti Sport Online értesüléseivel egybevág a görög sportFM beszámolója, amely kiemeli, hogy a szerb trénert nem felejtették el nyár óta, amikor egyszer már szerette volna edzőjének megnyerni őt Ivics sportigazgató.

Akkor azonban Miguel Cardozo lett a befutó, ám a portugál szakembert mindössze négy meccs után kirúgtak a csapattól, miután nem tudta bevezetni a csapatot az Európa-liga csoportkörébe. Helyére Nikosz Kosztenoglu – pályafutása során harmadszor – érkezett megmentőként, ám ő egyelőre csak megbízottként irányít.

Szintén görög sajtóhírek szerint nem Nikolics az egyetlen jelölt az AEK kispadjára, Ivics korábban tárgyalt már egy meg nem nevezett török élvonalbeli klub vezetőedzőjével is.

A fővárosi együttes 11 fordulót követően harmadik helyen áll a görög élvonalban, hátránya kilenc pont az egyaránt 27 ponttal álló Olympiakosz, PAOK kettős mögött.

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”