Légiósok: Tajti Mátyás Diósgyőrben folytathatja?

Vágólapra másolva!
2018.07.09. 11:33
null
Tajti Mátyás (labdával) Miskolcon járt (Fotó: Facebook/Tajti Matyi)
Az amigeleken.hu értesülései szerint Tajti Mátyás a DVTK-nál járt, és a klub később dönt arról, hogy szerződteti-e a 20 éves középpályást.

Abban alapvetően semmi meglepő nincs, hogy a Puskás Akadémián és a Barcelona akadémiáján is nevelkedő, jelenleg a Málagában légióskodó Tajti Mátyás Miskolcon járt, hiszen édesapja, Tajti József a DVTK sportigazgatója. További kötődés a diósgyőriekhez a vezetőedző, Fernando személye, aki igen jól ismeri őt, hiszen magyarországi feladata előtt éppen a Málaga utánpótlásában dolgozott.

Az amigeleken.hu információi szerint az U21-es magyar válogatott játékos szerződtetéséről később születik döntés.

Az NSO Tv stábja már áprilisi kinevezésekor is rákérdezett Fernandónál Tajti Mátyással való kapcsolatára.

„Ismerem és nagyon jó a kapcsolatunk. Jó futballista, de mivel a Málaga labdarúgója, nem szeretnék beszélni róla. Hogy játszhat-e egyszer a Diósgyőrben? Sosem lehet tudni. Az biztos, hogy jó úton jár, de még bizonyítania kell. Viszont egyike a tehetséges magyar fiataloknak.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Tomislav Mazalovic (horvát, Inter Zapresic – Horvátország), Vernes Richárd (ZTE FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Antal Barna (romániai, FK Csíkszereda, Románia – próbajáték), Szofian Dzsebari (marokkói-spanyol, FK Csíkszereda, Románia – próbajáték), Tajti Mátyás (Málaga – Spanyolország)
Távozók: Diego Vela Vázquez (spanyol), Szarka Ákos (szlovákiai, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (kazincbarcikai kölcsön után Budafok), Kitl Krisztián (soproni kölcsön után Ceglédi VSE), Szabó Balázs (siófoki kölcsön után Balmazújváros), Ternován Patrik (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kocsis Gergő (FC DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Fülöp István (romániai, Sepsi OSK – Románia, kölcsön után végleg?), Lipták Zoltán (ETO FC Győr, ZTE FC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik