DVTK: rutinos kapust igazoltak Felcsútról – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.29. 13:40
null
Braniszlav Danilovics a Diósgyőr kapusa lett (Fotó: a DVTK hivatalos oldala)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szerződtette a Puskás Akadémia FC 31 éves kapusát, Braniszlav Danilovicsot.

 

A DVTK ahivatalos oldalán számolt be arról, hogy Danilovics a diósgyőri csapatnál folytatja a pályafutását. A szerb kapuvédő 2014-ben igazolt Magyarországra, megfordult a Puskás Akadémiában, a Mol Fehérvár FC-ben és a DVSC-ben is. Az előző bajnokság első felében alapembernek számított Felcsúton, tavasszal viszont a kispadra szorult.

Danilovics az átigazolás után megszólalt, nagyon boldog, hogy a Diósgyőr kapusa lehet.

„Örülök, hogy a DVTK labdarúgója lehetek. Régóta játszom Magyarországon, jól ismerem a DVTK-t, így nem kellett sokat gondolkodnom, amikor megkerestek. A keretben több minőségi futballista is található, bízom benne, hogy tovább fejlődik a csapat, és szép eredménnyel tudjuk megörvendeztetni a szurkolókat. Mindig örömmel játszottam a diósgyőri drukkerek előtt, alig várom, hogy DVTK-mezben védjek a DVTK Stadionban” – mondta Braniszlav Danilovics.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Haris Tabakovic
(svájci-bosnyák, DVSC, szabadon igazolhatóként), Vági András (Paks, szabadon igazolhatóként), Zsolnai Richárd (Vác FC, szabadon igazolhatóként), Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Óvári Zsolt (Balmazújváros), Ternován Patrik (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Korbély Kristóf
Kiszemeltek: Joachim Adukor (ghánai, szabadon igazolható, legutóbb FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Danilo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia FC), Galambos Ádám (Csákvár), Soufiane Jebari(spanyol-marokkói, szabadon igazolható, legutóbb FK Csíkszereda – Románia)
Távozók: Forgács Dávid (lejár a szerződése), Tomislav Mazalovic (horvát, szabadon igazolható), Ivan Rados (magyar-horvát, Vasas, szabadon igazolhatóként), Szabó Balázs (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Prosser Dániel (?, Puskás Akadémia FC), Szabó Bence (?, Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Antal Botond, Vernes Richárd (DVSC, Honvéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik