DVTK: Novothny Soma és Elek Ákos is a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 10:59
Szerdától a Diósgyőri VTK keretével edz Novothny Soma, az olasz Napoli magyar csatára, akiről már a múlt héten megírtuk, hogy egy évre kölcsönbe Miskolcra kerülhet.

A dvtk.eu írása szerint mindkét fél abban bízik, hogy hamarosan aláírhat Novothny, aki a hivatalos bejelentés előtt csatlakozott Bekő Balázs edzéseihez.dvtk.eu írása szerint mindkét fél abban bízik, hogy hamarosan aláírhat Novothny, aki a hivatalos bejelentés előtt csatlakozott Bekő Balázs edzéseihez.

A 21 éves csatár (aki először az U16-os válogatottba kapott meghívót, majd több korosztályos válogatottnak is tagja volt, legutóbb az U21-es nemzeti csapatban szerepelt Olaszország ellen) 2011-ben már szerepelt magyar bajnokin, majd 2012-ben Veszprémből a Napolihoz szerződött. A délolasz klub a Paganesének, a Mantovának, majd a Südtirolnak adta kölcsön a fejlődés és a több játéklehetőség érdekében. Novothny az NB I-ben még debütálás előtt áll.

Szintén a DVTK-val edz Elek Ákos, a kínai Csangcsun Jataj magyar légiósa, aki a kínai klubtól kapott szabadsága alatt hazatért, és korábbi klubjánál tartja formában magát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik