nemzetisport.hu 2014.09.02 10:21 Frissítve: 2015.03.26 13:26

DVTK: nem mondtak le Komanról - ajánlat várható

A Nemzeti Sport Online múlt héten jelezte, hogy a DVTK szívesen látná a soraiban a legutóbb Oroszországban játszó Koman Vladimirt, amennyiben a középpályás külföldön nem talál csapatot. Diósgyőrben a jelek szerint továbbra sem mondtak le a labdarúgóról.

 

„Tárgyalásban állunk a DVTK-val, és várhatóan ma már konkrét ajánlatot is kapunk a klubtól Koman Vladimir ügyében” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a középpályás lehetséges diósgyőri szerződését intéző játékosügynök, Kovács Bálint.

Kérdés, hogy a jelenleg az MTK-val készülő futballista hajlik-e a hazaszerződésre, ugyanis információink szerint több országból, Németországból, Oroszországból és Belgiumból is érdeklődtek már iránta.

„Ebben az ügyben nem a DVTK-t kell meggyőzni, hogy Koman értékes játékos, hanem a középpályást arról, hogy érdemes lenne hazajönnie. Úgy gondolom, ha a DVTK-nál rúgna mondjuk nyolc gólt és adna tíz gólpasszt, utána sokkal jobb eséllyel, jobb feltételekkel tudna külföldre igazolni" – mondta ezzel kapcsolatban Kovács.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Szalai Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus), Augusto Batioja (ecuadori, Radnicski Nis – Szerbia), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár), Gohér Gergő (Puskás Akadémia), Hornyák Marcell (Rakamaz), Zoran Kosztics (szerb, Nyíregyháza), Menyhért Ádám (Mezőkövesd), Nikházi Márk (Dunaújváros – kölcsönbe), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (Újpest), Vági András (MVM-Paks)
Kiszemeltek:  Kim Ho Jung (dél-koreai, FK Mornar – Montenegró, próbajáték), Koman Vladimir (szabadon igazolható, legutóbb FK Ural – Oroszország, az FK Krasznodar kölcsönjátékosaként)
2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.

2020.02.17 17:04:30

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A Ferencváros tragikus sorsú trénere még az óceánjárón is futballedzést vezényelt.