HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.02 10:21 Frissítve: 2015.03.26 13:26

DVTK: nem mondtak le Komanról - ajánlat várható

A Nemzeti Sport Online múlt héten jelezte, hogy a DVTK szívesen látná a soraiban a legutóbb Oroszországban játszó Koman Vladimirt, amennyiben a középpályás külföldön nem talál csapatot. Diósgyőrben a jelek szerint továbbra sem mondtak le a labdarúgóról.

HIRDETÉS

 

„Tárgyalásban állunk a DVTK-val, és várhatóan ma már konkrét ajánlatot is kapunk a klubtól Koman Vladimir ügyében” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a középpályás lehetséges diósgyőri szerződését intéző játékosügynök, Kovács Bálint.

Kérdés, hogy a jelenleg az MTK-val készülő futballista hajlik-e a hazaszerződésre, ugyanis információink szerint több országból, Németországból, Oroszországból és Belgiumból is érdeklődtek már iránta.

„Ebben az ügyben nem a DVTK-t kell meggyőzni, hogy Koman értékes játékos, hanem a középpályást arról, hogy érdemes lenne hazajönnie. Úgy gondolom, ha a DVTK-nál rúgna mondjuk nyolc gólt és adna tíz gólpasszt, utána sokkal jobb eséllyel, jobb feltételekkel tudna külföldre igazolni" – mondta ezzel kapcsolatban Kovács.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Szalai Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus), Augusto Batioja (ecuadori, Radnicski Nis – Szerbia), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár), Gohér Gergő (Puskás Akadémia), Hornyák Marcell (Rakamaz), Zoran Kosztics (szerb, Nyíregyháza), Menyhért Ádám (Mezőkövesd), Nikházi Márk (Dunaújváros – kölcsönbe), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (Újpest), Vági András (MVM-Paks)
Kiszemeltek:  Kim Ho Jung (dél-koreai, FK Mornar – Montenegró, próbajáték), Koman Vladimir (szabadon igazolható, legutóbb FK Ural – Oroszország, az FK Krasznodar kölcsönjátékosaként)
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS