DVTK: nem erősítették meg, de nem is cáfolták Pezzaiuoli érkezését

Vágólapra másolva!
2012.05.08. 10:16
Címkék
Továbbra sem lehet tudni, ki lesz a Diósgyőr labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a klubvezetők ugyanis nem nyilatkoztak konkrétumokról Marco Pezzaiuoli lehetséges érkezésével kapcsolatban.

„Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném ezt a hírt...” – mondta Dudás Hunor ügyvezető a Nemzeti Sport érdeklődésére.

Ami magyarul azt jelenti, valóban Marco Pezzaiuoli tette tiszteletét nálunk a Pécs–DVTK bajnokin. Hogy tényleg ő lesz-e a népszerű miskolci alakulat új szakvezetője, egyelőre kérdéses. Most még csak annyi biztos, hogy jó eséllyel pályázik a Diósgyőr kispadjára, mivel információink szerint jó benyomást tett a beszélgetések során magyar vendéglátóira. Csakhogy rajta kívül még két komoly vetélytársa van. Velük a héten veszi fel a kapcsolatot a DVTK vezérkara, mindezt Dudás Hunor is megerősítette.

„Ha minden jól alakul, jövő hét végéig kinevezhetjük a csapat új vezetőedzőjét...”tette hozzá a miskolci klub irányítója. És ez a szakember akár az álruhában Magyarországra látogató Marco Pezzaiuoli is lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik