DVTK: meghallgatásra talált a szurkolók kérése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.21. 14:24
Szurkolói kezdeményezésre a Diósgyőr labdarúgócsapatának mérkőzései előtt és után ingyen vehetik igénybe a miskolci tömegközlekedési járműveket azok a személyek, akik az aktuális meccsre érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkeznek.

Az amigeleken.hu szurkolói portál vetette fel, hogy a tömegközlekedés meccsnapokon történő ingyenessé tételével növelhetnék a nézőszámot. Ennek érdekében az oldal szerkesztői levélben keresték meg Dr. Kiss Jánost, Miskolc alpolgármesterét, és az ötlet nem halt el. Sőt!

Nem telt el 36 óra, és a következő levél érkezett. Kriza Ákos polgármestertől: amigeleken.hu szurkolói portál vetette fel, hogy a tömegközlekedés meccsnapokon történő ingyenessé tételével növelhetnék a nézőszámot. Ennek érdekében az oldal szerkesztői levélben keresték meg Dr. Kiss Jánost, Miskolc alpolgármesterét, és az ötlet nem halt el. Sőt!

Nem telt el 36 óra, és a következő levél érkezett. Kriza Ákos polgármestertől:

Tisztelt DVTK szurkolók, Tisztelt Emődi Zoltán Szerkesztő úr!

Dr. Kiss János alpolgármester úr tájékoztatott levelükről, illetve kérésükről arra vonatkozóan, hogy meccsnapokon az MVK Zrt. járművein az ingyenes utazáshoz legyen elegendő a DVTK aktuális mérkőzésére érvényes jegy, vagy bérlet, a találkozókat közvetlenül megelőző és az azt követő időszakokban.

Javaslatukat köszönöm, azt nagyon jónak, sőt továbbgondolásra érdemesnek tartom!

Tekintettel az Újpest elleni szombati rangadó közeli időpontjára, intézkedtem közlekedési társaságunk illetékeseinél arra vonatkozóan, hogy a DVTK mérkőzései előtt és után két órával – a DVTK–Újpest találkozótól kezdődően – a mérkőzésre érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkolótársak ingyenesen vehessék igénybe az MVK Zrt. járműveit.

Őszintén remélem, hogy Miskolc városa ezekkel az intézkedésekkel maga is hozzájárul a magyar labdarúgás népszerűségének növeléséhez, szeretett csapatunk, a DVTK mindannyiunk által nagyon várt sikereihez!

Hajrá Miskolc, hajrá DVTK!

dr. Kriza Ákos polgármester

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik