DVTK: Lippai Ákos örült volna, ha jut még néhány nap a szabadságra

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 12:16
Lippai Ákos, a labdarúgó NB I-be idén feljutó Diósgyőr csapatkapitánya a klub honlapjának elmondta, örült volna, ha jut még néhány nap a nyári szabadságra, főleg hogy öt-hat napig beteg volt.

„A szünet nem volt hosszú, inkább rövidnek nevezem. Az utolsó bajnoki előtt csütörtökön még edzettem, így csak két nappal volt hosszabb a szabadságom azokénál, akik pályára léptek Orosházán. Tizenkét nap jutott ezen a nyáron a pihenésre, de megértem a helyzetet, mert korán kezdődik a következő bajnokság, s minimum három és fél hét kell a felkészülésre. Nem bántam volna, ha még néhány napot tudok pihenni, ám nézzük ennek is a pozitív oldalát: ennyi idő alatt fizikailag nem lehet leépülni, ezért sokkal könnyebb újrakezdeni a munkát, majd csúcsformába kerülni" – mondta Lippai Ákos a dvtk.eu-nak.dvtk.eu-nak.

„Egy hetet töltöttem Egyiptomban, ahol összeszedtem valamit, aminek következtében öt-hat napig ment a hasam. Ezért is hagytam ki az első tréninget, másnap pedig külön edzettem, s ugyanazt a feladatsort végeztem el, mint a társak az első gyakorláson. Pénteken csatlakoztam a többiekhez, de éppen a lemaradásom miatt szombati edzőmeccsen csak harminc percet vállaltam" – tette hozzá a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik