HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.08 16:39 Frissítve: 2015.03.18 01:43

DVTK: Kovács Zoltán az új sportigazgató - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, amiről sajtóhírre hivatkozva korábban már beszámoltunk: a korábbi húszszoros válogatott támadó Kovács Zoltán lett az együttes új sportigazgatója. Az egykori csatár Újpesten már szerzett tapasztalatot hasonló munkakörben – írja a dvtk.eu.

 

„A DVTK sportszakmai koncepciójáért és elsősorban az igazolásokért leszek felelős. Az én feladatom az lesz, hogy a vezetőedző kizárólag a szakmai munkával tudjon foglalkozni – edzések vezetése, csapat összeállítása –, minden egyéb feladat, például a kifogástalan munkakörülmények megteremtése rám hárul” – adott felvilágosítást munkaköréről Kovács Zoltán, aki azt is megindokolta, hogy miért a DVTK-nál vállalt munkát.

„Diósgyőr az a hely, ahol érdemes focit csinálni, mert a DVTK egy olyan klub, amelynél jó dolgozni. Így gondoltam ezt a tárgyalások előtt is, és az azóta szerzett információk csak megerősítették ezt. Tetszett a Dudás Hunor által felvázolt jövőkép, az infrastrukturális fejlesztések, a szakmai tervek és jól esett, hogy ebben nekem is szerepet szánt” – folytatta a sportvezető, aki már munkába is állt a miskolci együttesnél.

„Valójában már munkába is álltam, mert nincs vesztegetni való időnk. Az elmúlt napokban Tomiszlav Sziviccsel Lengyelországban jártam, ahol olyan játékosokat néztünk meg, akik erősítést jelenthetnek a Diósgyőrnek. Arra is jó volt ez a rövid idő, hogy kiderült, a vezetőedzővel egy hullámhosszon vagyunk. Én ugyanolyan sportigazgató vagyok, mint amilyen játékos voltam: nem ismerek lehetetlent, nyerő típusú játékosokat és győztes csapatot akarok látni” – zárta mondandóját Kovács.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu