DVTK: Koman Miskolcon van, tárgyalni érkezett - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 19:44
Az Észak-Magyarország információi szerint kedd este Miskolcra érkezett Koman Vladimir. A 25 éves, 36-szoros magyar válogatott középpályás a regionális lap szerint szerződéséről tárgyal a Diósgyőr vezetőivel.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes Koman 2014 nyaráig az orosz Uralban futballozott az FK Krasznodar kölcsönjátékosaként, ám szabadon igazolhatóvá vált, és az ősszel nem talált klubot magának.

A DVTK valószínűleg szerződtet még játékost a téli átigazolási időszakban, miután a napokban két meghatározó futballistáját is eladta: Elek Ákos a kínai Csangcsun Jatajhoz, míg Kádár Tamás a lengyel Lech Poznanhoz szerződött, így a védelemben és a középpályán is megürült egy stabil kezdő helye.

A diósgyőriek keretéhez kedden két próbajátékos csatlakozott, a belső védő szerb Szlobodan Lalics és a kolumbiai utánpótlás-válogatott Jason Valencia. Szerződtetésükről később születik döntés.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Hudák Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Koman Vladimir (szabadon igazolható), Kovács Gábor (Paks), Szlobodan Lalics (szerb, Ulisszesz Jerevan – Örményország, próbajáték), Luis Ramos (hondurasi, AZAL – Azerbajdzsán), Jason Valencia (kolumbiai, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid, Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik