nemzetisport.hu 2015.02.03 19:44 Frissítve: 2015.03.25 02:48

DVTK: Koman Miskolcon van, tárgyalni érkezett - sajtóhír

Az Észak-Magyarország információi szerint kedd este Miskolcra érkezett Koman Vladimir. A 25 éves, 36-szoros magyar válogatott középpályás a regionális lap szerint szerződéséről tárgyal a Diósgyőr vezetőivel.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes Koman 2014 nyaráig az orosz Uralban futballozott az FK Krasznodar kölcsönjátékosaként, ám szabadon igazolhatóvá vált, és az ősszel nem talált klubot magának.

A DVTK valószínűleg szerződtet még játékost a téli átigazolási időszakban, miután a napokban két meghatározó futballistáját is eladta: Elek Ákos a kínai Csangcsun Jatajhoz, míg Kádár Tamás a lengyel Lech Poznanhoz szerződött, így a védelemben és a középpályán is megürült egy stabil kezdő helye.

A diósgyőriek keretéhez kedden két próbajátékos csatlakozott, a belső védő szerb Szlobodan Lalics és a kolumbiai utánpótlás-válogatott Jason Valencia. Szerződtetésükről később születik döntés.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Hudák Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Koman Vladimir (szabadon igazolható), Kovács Gábor (Paks), Szlobodan Lalics (szerb, Ulisszesz Jerevan – Örményország, próbajáték), Luis Ramos (hondurasi, AZAL – Azerbajdzsán), Jason Valencia (kolumbiai, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid, Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Vasas)

 

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.

2020.02.17 17:04:30

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A Ferencváros tragikus sorsú trénere még az óceánjárón is futballedzést vezényelt.