DVTK: két paksi játékos a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 14:23
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szerződtetné Szabó Jánost és Bori Gábort. Mindkét futballista jelenleg az MVM Paksot erősíti.

Kovács Zoltán sportigazgató korábban elmondta, 3-4 játékos érkezhet a télen a DVTK-hoz. Információink szerint a diósgyőriek két paksi futballistát, Szabó Jánost és Bori Gábort szemelték ki. Mindkét labdarúgó együtt dolgozott korábban Tomiszlav Sziviccsel, a DVTK vezetőedzőjével.Kovács Zoltán sportigazgató korábban elmondta, 3-4 játékos érkezhet a télen a DVTK-hoz. Információink szerint a diósgyőriek két paksi futballistát, Szabó Jánost és Bori Gábort szemelték ki. Mindkét labdarúgó együtt dolgozott korábban Tomiszlav Sziviccsel, a DVTK vezetőedzőjével.

A 24 éves balhátvéd, Szabó János alapembernek számít Pakson, az ősszel 14 bajnokin lépett pályára, szerződése 2015 nyaráig szól a tolnaiaknál. A 29 éves középpályás, Bori Gábor kontraktusa szintén jövő nyáron jár le Pakson. Bori az ősszel egy kivételével minden bajnokin pályán volt a paksiaknál, két gólpassz fűződik a nevéhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Thiago Bonfin (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemeltek: Bori Gábor (Paks), Szabó János (Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik