DVTK: Kádár Tamás akár kölcsönbe is mehet a Wislához

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 14:29
Csütörtökön a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK válogatott védőjét, Kádár Tamást a Wisla Kraków szerződtetné. A tárgyalások tényét ma a klub sportigazgatója, Árki Gábor is megerősítette.

„Kádár Tamás többször elmondta, jól érzi magát a DVTK-nál, és ez a véleménye nem változott, de nyilván megfontolandó egy játékos számára a lehetséges szakmai előrelépés. Napokon belül választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy megy, vagy marad, egy komoly érdeklődő van, a lengyel Wisla Kraków – nyilatkozta a boon.hu-nak Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy kölcsönbe is elengednék-e a védőt. boon.hu-nak Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy kölcsönbe is elengednék-e a védőt.

„Amennyiben ez a konstrukció mind a három félnek, a kölcsönadó klubnak, a kölcsönvevőnek, valamint a játékosnak is megfelel, akkor igen” – reagált a sportigazgató, aki azt is elmondta, ha Kádár távozik, akkor valószínűleg igazolnak új futballistát a helyére.

„Ezen a poszton négy játékos kell, hogy a vezetőedző rendelkezésére álljon, vagyis ha Tamás eligazolna, akkor nekünk is lépnünk kellene. Elméleti síkon megvan a forgatókönyv erre az esetre, található a piacon olyan futballista, akivel be tudnánk tölteni a Tamás távozásával keletkezett űrt” – mondta Árki Gábor.

A DVTK-ban Kádáron kívül jelenleg a brazil Alves, Debreceni András és Szalai Vilmos áll Tomiszlav Szivics vezetőedző rendelkezésére középső védőként.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik