DVTK: Julian Jenner aláírt Diósgyőrben - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.29. 18:54
null
Jenner Diósgyőrben folytatja (Fotó: dvtk.eu)
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a legutóbb a Ferencvárosban szereplő, azóta szabadon igazolható Julian Jennerrel sikerült megállapodnia, a holland szélső már alá is írta a szerződését. Jenner első nyilatkozatában rögtön a bajnoki címről beszélt.

 

„A színfalak mögött folyamatosan dolgozik a klubvezetés a csapat megerősítésén Diósgyőrben, hogy a kitűzött célokat elérjük. A mai napon pont került egy újabb tárgyalás végére. Büszkén jelenthetjük be, hogy Julian Jenner a DVTK játékosa lett" – írja a dvtk.eu.

„Hosszú tárgyalássorozat után írtam alá a szerződésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek – mondta új klubja honlapjának Julian Jenner. – Georgi Attilának és Árki Gábornak szeretnék köszönetet mondani, akik nagyon sokat dolgoztak a háttérben. Ami a Diósgyőrről először eszembe jut, az az, hogy amikor egy másik csapat tagjaként itt játszottam, és 4–1-re vezettünk, a szurkolók akkor is szinte ugyanúgy szurkoltak, mintha a hazai csapat vezetett volna. Ez nekem nagyon szimpatikus volt akkor, magával ragadott a szurkolásuk, minden tiszteletem az övék. A Diósgyőr nagy klub, fanatikus szurkolótáborral a háta mögött. Izgatottan várom az első mérkőzést itt,a Diósgyőri Stadionban. Nagyra törő tervei vannak a DVTK-nak, folyamatosan fejlődik, nekem is az a célom, hogy bajnok legyek, ezért bízom abban, hogy együtt elérhetjük az álmainkat."

Jenner azt is elmondta, jelenleg hetvenöt százalékos állapotban érzi magát, sok edzésre és játékra van szüksége, de célja, hogy minél hamarabb ismét jó formába lendüljön.

„Már a nyáron szerettük volna leigazolni Julian Jennert, akkor ez sajnos nem sikerült, de nem adtuk fel, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a játékossal és az ügynökével is – fogalmazott az új szerzeménnyel kapcsolatban Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Mostanra sikerült a szerződést olyan állapotba hozni, ami mind a két fél részére előnyös. Nagy öröm számunkra, hogy végül Diósgyőrbe tudtuk csábítani. A szerződéskötéskor években gondolkodtunk, féléves kontraktust semmiféleképpen sem szerettünk volna kötni. Azon dolgozunk, hogy folyamatosan építsük a csapatot, azt gondolom, hogy egy ilyen kvalitású játékossal a kombinációs lehetőségeink, a repertoárunk szélesebb lett. Azokat a célkitűzéseinket, amelyeket a szezon előtt megfogalmaztunk, azt gondolom, hogy tartani is tudjuk."

A DVTK azt nem jelentette be, hogy a játékos végül mennyi időre kötelezte el magát, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint, különböző feltételek érvényesülése mellett akár 2017-ig is Diósgyőrben maradhat.

JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Bori Gábor (MVM-Paks), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Julian Jenner (szabadon igazolható, legutóbb Ferencváros), Kim Ho Jung (dél-koreai, FK Mornar – Montenegró), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár), Szalai Vilmos (Mezőkövesd-Zsóry), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus), Augusto Batioja (ecuadori, Radnicski Nis – Szerbia), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár), Gohér Gergő (Puskás Akadémia), Hornyák Marcell (Rakamaz), Zoran Kosztics (szerb, Nyíregyháza), Menyhért Ádám (Mezőkövesd), Nikházi Márk (Dunaújváros – kölcsönbe), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (Újpest), Vági András (MVM-Paks)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik