DVTK: ha megfelelő ajánlat jön, mehet a válogatott kulcsember

Vágólapra másolva!
2016.12.16. 13:31
null
Elek Ákos nagy valószínűség szerint tavasszal is a DVTK-ban futballozik (Fotó: Földi D. Attila)
A DVTK labdarúgócsapatának vezetősége megfelelő ajánlat érkezése esetén hajlandó elengedni 42-szeres magyar válogatott védekező középpályását, Elek Ákost.

 

„Biztos lesz játékosmozgás a keretünkben, de nagy jövés-menésre nem lehet számítani– mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a Nemzeti Sportnak. –Egyeztettünk Horváth Ferenccel. A vezetőedzővel megbeszéltük, kik mehetnek, kik érkezhetnek, neveket egyelőre nem mondanék. Az biztos, hogy mindegyik csapatrészre ráfér az erősítés.”

Főként akkor, ha Elek Ákos távozik – a 42-szeres válogatott, 28 esztendős védekező középpályásnak már a nyáron is akadt lehetősége, hogy légiósnak álljon, mégis Diósgyőrben maradt. Néhány napja a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava érdeklődéséről lehetett hallani.

„A Diósgyőrt egyelőre egyetlen klub sem kereste Elek Ákos szerződtetésével kapcsolatban– folytatta a vezető. –Nem titok, Ákos szeretne külföldre szerződni, és tett már annyit a DVTK-ért, hogy ne gördítsünk akadályt a távozása elé. Persze kérdés, hogy érkezik-e olyan ajánlat, amely mindkét félnek megfelel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik