DVTK: Gyenge csapat; Ezt a focit kicsit nehéz nézni – Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.23. 10:22
null
Szivics szerint utódja, Bekő Balázs jó úton jár, csak türelemre van még szüksége (Fotó: NS-archív)
Éles kritikával illette a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát Tomiszlav Szivics, a miskolciak korábbi trénere, aki gyengének minősítette a mostani együttest, amelytől szerinte irreális elvárás, hogy az első hat között végezzen a bajnokságban.

„Gyenge csapat, ez nem kérdés... – nyilatkozta az amigeleken.hu szurkolói oldalnak a szerb U21-es korosztályos válogatottat irányító Szivics. – Ezt a focit kicsit nehéz nézni. Néztem pár mérkőzést, amelyen a szerencse is a csapat mellett volt. Úgy érzem, hogy amikor nézem a meccset, akkor jön a szerencse is. Ám nem látom, hogy dominálni tudnának valaki ellen. Nem akarok szakmázni, mert nem lenne korrekt, de nem látom azt a focit, ami kellene Diósgyőrbe. Azt gondolom, Bekő Balázsnak kell egy kis idő, hogy megismerje ezt az egészet, mert ez teljesen más kávéház, mint ahol eddig dolgozott. Úgy vélem, jó úton jár, és kell egy kis türelem még, mert nem olyan egyszerű Diósgyőrben dolgozni. Neki ez az egész új, és az is lehet, hogy a játékosok minősége nem olyan, mint amilyen a diósgyőri szurkolók elvárása.”

A volt diósgyőri vezetőedző a DVTK mostani keretét nem látja erősnek, így az első hat közé kerülést irreális elvárásnak tartja.

„jelen pillanatban a hatodik–tizedik helyek valamelyikét gondolom reálisnak, de ne haragudjatok meg ezért. Őszintén így gondolom. Adja az Isten, hogy ne gondoljam jól és legyen a csapat harmadik!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik