nemzetisport.hu 2014.06.21 09:56 Frissítve: 2015.03.16 01:17

DVTK: Griffiths valóban kiszemelt, Burgos is az lehet

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Lombard Pápától távozó Georges Henri Griffithst szívesen látnák Diósgyőrben. Ezt azóta a DVTK vezetőedzője, Szivics Tomiszlav is megerősítette, de nem az elefántcsontparti csatár az egyetlen kiszemelt.

 

 
A DVTK-val kapcsolatos átigazolási hírekről itt olvashat!
A magyar átigazolási piac legfrissebb híreit itt olvashatja!
Az NB I-es csapatok átigazolásait csapatonkénti bontásban itt böngészheti!

A DVTK tegnapi, első edzése után Tomiszlav Szivics az Észak-Magyarországnak megerősítette, hogy szeretnék megszerezni a volt pápai csatárt, az elefántcsontparti Georges Henri Griffithst, illetve rajta kívül még egy csatárt és egy belső védőt.

A boon.hu cikke szerint a másik támadó a 32-szeres salvadori válogatott Rafael Burgos, aki ugyanúgy az osztrák SV Ried futballistája, mint Griffiths, s aki az előző évadban kölcsönben Győrben játszott.

A diósgyőriek tegnap már bejelentették Drazsen Okuka és Németh Milán szerződtetését, míg korábban Antal Botond és Bori Gábor kötelezte el magát a klubhoz.  

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bori Gábor (MVM-Paks), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár),
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus?), Augusto Batioja (ecuadori, ?), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár?), Gohér Gergő (?), Zoran Kosztics (szerb, ?), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Rafael Burgos (salvadori, SV Ried – Ausztria, legutóbb Győri ETO), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Ivan Lovric (horvát, Bp. Honvéd), Nagy I Gábor (Haladás), Florin Pop (román, FC Bihor – Románia)

 

 

2019.04.24 23:48:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.24 14:39:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de a Honvéd végül biztosan nyert idegenben is.

2019.04.23 19:40:46

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Sokan ebből a klubból élnek, én ezért a klubért halok. Én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.”

2019.04.23 22:11:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A magyar élvonal meccseinek nézőszáma finom emelkedést mutat