DVTK: Griffiths valóban kiszemelt, Burgos is az lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.21. 09:56
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Lombard Pápától távozó Georges Henri Griffithst szívesen látnák Diósgyőrben. Ezt azóta a DVTK vezetőedzője, Szivics Tomiszlav is megerősítette, de nem az elefántcsontparti csatár az egyetlen kiszemelt.

A DVTK tegnapi, első edzése után Tomiszlav Szivics az Észak-Magyarországnak megerősítette, hogy szeretnék megszerezni avolt pápai csatárt, az elefántcsontparti Georges Henri Griffithst, illetverajta kívül még egy csatárt és egy belső védőt.

A boon.hu cikke szerint a másik támadó a 32-szeres salvadori válogatott Rafael Burgos, aki ugyanúgy az osztrák SV Ried futballistája, mint Griffiths, s aki az előző évadban kölcsönben Győrben játszott.

A diósgyőriek tegnap már bejelentették Drazsen Okuka és Németh Milán szerződtetését, míg korábban Antal Botond és Bori Gábor kötelezte el magát a klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár), Bori Gábor (MVM-Paks), Németh Milán (Pápa), Drazsen Okuka (szerb, Kaposvár),
Távozott/távozhat: Mohamadou Abdouraman (kameruni, Nyíregyháza Spartacus?), Augusto Batioja (ecuadori, ?), Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza, onnan Mersin Idmanyurdu – Törökország), Gelei Vince (Csákvár?), Gohér Gergő (?), Zoran Kosztics (szerb, ?), Nenad Rajics (szerb, ?), Vadász Viktor (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Rafael Burgos (salvadori, SV Ried – Ausztria, legutóbb Győri ETO), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, legutóbb Lombard Pápa), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Ivan Lovric (horvát, Bp. Honvéd), Nagy I Gábor (Haladás),Florin Pop (román, FC Bihor – Románia)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik