DVTK: „Ez megengedhetetlen, elnézést kérünk!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 22:29
A Diósgyőri VTK közleményben ítélte el, hogy a szombaton lejátszott DVTK–Újpest (2–1) NB I-es labdarúgó-mérkőzésen „a közönség egy része megengedhetetlen hangnemben fejezte ki nemtetszését a játékvezetők tevékenységével kapcsolatban, és különösen súlyosan megsértette Kulcsár Katalin alapvonali játékvezetőt”.

A DVTK vezetése, szakmai stábja, játékosai és minden munkatársa mélységesen elítéli az ilyen és ehhez hasonló, a játékvezetőket, az ellenfél szakvezetőit, játékosait vagy szurkolóit érő elfogadhatatlan verbális támadásokat – olvasható a közleményben. – Szurkolóinkat ismételten és határozottan arra kérjük, hogy a továbbiakban feltétlenül tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amely sértheti a mérkőzések bármely résztvevőjét, és a DVTK számára is rendkívül súlyos fegyelmi következményekkel járhat.

A hétvégi mérkőzésen történtek érintettjeitől ezúton is elnézést kérünk – teszik hozzá –, és biztosítjuk őket arról, hogy a DVTK minden lehetséges, a rendelkezésére álló eszközt megragad annak érdekében, hogy hasonló atrocitások a jövőben ne fordulhassanak elő!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik