DVTK: „Ez is sokkal jobb, mint otthon ülni” – újra edzésben

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.04.29. 22:11
null
A DVTK kis csoportokban edzett (Fotó: <a href="http://www.dvtk.eu/20021-Kis_csoportokban_edzett_a_DVTK-cikk-labdarugas" target="_blank">dvtk.eu</a>)
Szerdán elkezdte a kis csoportos edzéseket a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr. A DVTK játékosai örömmel vetették bele magukat a munkába.

„Nem hagyományos értelemben vett csapatedzést tartott ma a stáb, de ez is sokkal jobb, mint otthon ülni” – idézi a klub honlapja Molnár Gábort, aki társaival együtt örült a stadionban zajló edzésnek.

A játékosok a parkolóból egyből a pályára mentek, csupán cipőt cseréltek – mint ahogy az edzés után is, mielőtt hazaindultak.

„Sokkal másabb ez a gyakorlás, mint az egyéni edzés. A hosszabb távú futás a szinten tartást szolgálta, a dinamikus megindulások közelebb állnak a labdarúgáshoz” – mondta Márkvárt Dávid, aki hozzátette, hétfőtől kemény alapozás várható.

„Sok volt a másfél hónap kihagyás, de húsz nap felkészülés elég kell, hogy legyen. A folytatásban heti két mérkőzés vár ránk, ezért kiemelt szerepet kap a regeneráció” – emelte ki Polgár Kristóf.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik